Edit: hel...n netti. Langaton temppuilee taas, vanha kunnon johdollinen pelaa ainakin nyt. Pitänee kääntyä tsyydemin myyneen firman puoleen, mutta epäilen pahasti vikaa käyttiksessä....Enkä todellakaan halua asentaa kaikkea uudestaan - siihenhän menee päiväkaupalla!!!
Teija: kiristyskeinot ovat vähissä, ellei ope halua myös itselleen lisätöitä....

Liian kiire. Kokeiden tarkistamista, tiivistelmien lukua (ja penäämistä:"palauttakaa tai...."), tukiopetusta, koulukuvausta, lomajärjestelyjä, sanakokeita - kaikkea ja ihan liikaa! Haluaisin vain uppoutua lankoihin ja Ullaan.

Kroppaosa on jälkeenpäin neulottavaa reunusta vaille valmis. Nyt hihat. Kavennukset, tai se kuinka usein niitä olisi hyvä tehdä mietityttää. Ohjeen mukaan 2½ cm välein. Ja jotain pikaista ja paremmin mukana kulkevaa on pakko aloittaa ennen sunnuntaita.

Ulkona on kamala tuuli ja hyytävän kylmä - takassa palaa siis tuli. Kissa käyvät aina kurkkimassa selkäni takaa kun lisään puita, kiinnostaa siis selvästi, mutta ainakin toistaiseksi järki ja varovaisuus ovat voittaneet.

Omilla leluilla on nähtävästi leikitty ihan riittävästi, joten nyt pitää etsiä uusia. Aamulla minulta tipahti jonkin naamarasvapurkin korkki lattialle - maailman paras lelu! Ja Piki vielä kaiken lisäksi selvästi tykkää leikkiä sillä keittiön lattialla (ei mattoa), jossa korkki pyörii parhaiten. Jos korkki vahingossa eksyy olkkariin tai muualle, Piki kantaa sen varsin näpsäkästi takaisin keskelle keittiön lattiaa. Ja saunaan on rakennettu esterata.... Eli puinen jakkara on nostettu ylimmälle lauteelle kyljelleen. Sen päällä keittiön ja eteisen matot niin, että jää koloja ja rakoja. Piilosta ja kiipeilyä. Eipähän ainakaan hiiret tule sisälle saunan paneelien välistä tänä talvena :)