Ihana ilma. Haravoitu piha (paitsi alaosa, kun se on liian märkä). Neulottu ja luettu pihalla nautiskellen samalla teekupposesta (huvittavaa naapurista, jolla on useimmiten oluttölkki kourassa (siis kesäaikaan illalla pihalla) - mutta kun minä en tykkää oluesta...). Ja kuvailtu:

Lovely weather. Been raking the yard (except the lower part which is still wet). Knitting and reading on the patio enjoying at the same time a cup of tea (my neighbour thinks this is funny as he often has a beer can in his hand - but I don't like beer...) and shooting some pics:

th_lacykerchiefscarf006.jpg th_lacykerchiefscarf004.jpg  th_lacykerchiefscarf005.jpg

Klikkaa kuvia isommiksi. Click to enlarge.

Kiitos kauniista kommenteista! Huivin väri on todella mieluinen, samoin loistava mallineule, vaikka minä vähän luinkin ohjetta huonosti..... Ja kavennukset/levennykset ovatkin sen seurauksena väärässä reunassa.

Eilen blogatessa olin ihan lähki-puhki-poikki. Ensin monta tuntia Jkylän ensimmäisillä kirjamessuilla. Muuten kivaa, mutta D-hallin haastatteluista ym. oli vaikea saada selkoa, kun kaikuin niin pahasti. Ja näytteilleasettajat eivät selvästikään olleet selvillä neule/käsityöbuumista - neulekirjoja oli tosi vähän. Sitten veljen ja hänen vaimonsa luokse kylään ja illalla vielä tunnin ajomatka kotiin. Poikki.

Huomenna opekokous = neulontaa. Pitsijakku on päässyt taas suosiooni kun keksin, että hei, nyt vähennetään silmukoita (viistotukset edessä) ja ihan kohta ollaan jo kainaloissa. Tosin heti ekalla kerroksella muistui mieleen yläosan mallineuleen tylsyys....Melkein silkkaa sileää....