Kiitos huivikehuista! Ja kiitoksethan kuuluvat erityisesti Annelle hyvästä ohjeesta ja Angorinalle kauniista langasta.

Aamulla joulumyyjäiset. En tietenkään muistanut kameraa, jotta olisin voinut kuvata meidän (KNV) hienon pöytämme. Bongasin pöydiltä vaikka mitä neulottua, mutta upein bongaus oli huivi nuoren naisen harteilla. Kun nainen meni toista kertaa ohitseni, piti kysyä, että onko se Kiri? Olihan se ja näytti ihan Angorinan langalta.

Sitten laiskottelua, vähän aineiden lukua (puolet luettu) ja köhimistä ja räkimistä. Eli flunssan poikanen se täälläkinn asustaa. Ei kuumetta, mutta muuta. Sitten vähän testailua.

I've been lazy at home, reading a couple of essays (about half of them), coughing and sneezing. And testing.

Innostuin liikaa tämän kanssa - Gilmoren tytöt jäi katsomatta!

Knitters'TeaSwap paketti seilaa jossain. Canada Postin mukaan sitä on yritetty jakaa minulle perjantaina puolen päivän aikaan ja olisi jätetty ilmoitus asiasta.... Ei näy mitään lappua missään? Käyn huomenna postissa kyselemässä.

Knitters'TeaSwap package is somewhere, so near but so far. According to the web site of Canada Post somebody has tried to deliver in on Friday, about midday, but of course I was at work then. They claim to have left a card about that.... Can't find it anywhere.... I'll pop into the post office tomorrow to inquire.