Herätimme taas pahennusta kylällä. Lauma opettajia, kovaäänisiä, nauravia pölähti äsken ulos paikallisesta "pizzeriasta"....ja sattumalta ohikulkevat oppilaat tölläsivät. Mutta. Meillä oli opekokous ja sen jälkeen perinteisesti muutama meistä lähtee pizzalle ja oman porukan omaan työnohjaukseen. Tällä kertaa kyllä lipsahti vähän pitkäksi, mutta hauskaa oli.

Eilen kävin hierojalla. Vakihierojani on ollut jo yli puoli vuotta sairaslomalla. Vakihierojani vakisijainen ei tällä hetkellä ole töissä - hoitelee muita bisneksiä. Joten ihan uusi ihminenn käsitteli minut. Tai uusi ja uusi. Kyllähän minä hänet vanhempain illoista tunnen. Ihan erilaiset otteet ja kallonpohjasta ei ensin meinannut löytyä oikeaa kohtaa, mutta kun löytyi...olin sulaa vahaa....ihanan kamalaa! Syyskuussa seuraavan kerran.

Maanille tässä kuva eilisen pontson mallineuleesta. Lähikuvat mun pikkucanonillani onnistuvat parhaiten hyvässä valossa, "kasvi"asetuksella. Salamaa on pakko käyttää. Ilman salamaa tulee vain tärähtäneitä. Jos sais veronpalautusta (jokohan syyskuussa selviäis) voisi ostaa kunnon järkkärin. Toisaalta haluaisin tallentavan dvd:n omalla digivirittimellä...mutta kaapeliin niitä ei vielä edes ole... Siis kuva.

170572.jpg

Pontson uusi omistaja sai työn tänään ja oli tosi tyytyväinen. Itsekin tykkäsin tuosta mallineuleesta niin paljon, että sitä pitää hyödyntää jossain muuallakin. Uutta on aloitettu (tietenkin!) ja muita vanhoja yritetään epätoivoisesti saada valmiiksi.

Pallotakin lankaa saisi muutaman viikon päästä Turusta...paljonkohan tarvitsen kahteen hihaan?

Hannan vinkistä kyselin sähköpostitse verenluovutuskelpoisuuttani - kelpaan!