EDIT: vastaus Monnalle - kfb tarkoittaa knit front back eli neulo sama silmukka oikein sekä etu- että takareunastaan.

Lankaa, jota edellisessä postauksessa tilasin, tuli jo. Mutta ei kuvia, kun kaikki menee salaisuuksiin.

Vaihtolapanen nro 1 valmistuu tänä iltana - elleivät katit sotke suunnitelmia. Niillä on ihan selvästi joku riiviömäinen murrosikä menossa. Lempiharrastus on hypätä ikkunalaudalta verhoon (joka on siis rusetilla katon rajassa) tai juoruun, joka on amppelissa katosta roikkuen. No, saapahan juoru varsin tarpeellista harvennusta ;) Myös telkkarin päällä on kiva käydä ilkkumassa minulle... ja kuikoilemassa kohti takanpäällistä, sitä viimeistä ei kissoille tarkoitettujen tavaroiden turvapaikkaa.Villapallo: kissojen heinä on ikuisuudet sitten (löysin kaapin perukoilta, ja pelkäsin, ettei idä enää - edellisen kissan kuolemasta tulee marraskuussa kuusi vuotta) ostettua peittaamatonta kauraa.

846507.jpg

Tässä toinen lempiharrastus - nähtävästi erityisesti päivisin, minun poissaollessani lattialämmitteinen kylppäri on lempipaikka. Tosin tässä viime päivinä myös matot ovat olleet kummallisesti rutussa jossain nurkassa töistä tullessani.

846518.jpg

Mietin viikonlopun langanlaskentaurakkaa.... Laskenko mukaan myös viltin loimeen ja kutomiseen tarkoitetun langan? Toivon kyllä kuluttavani ne tänä syksynä. Vaatehuoneen uumenista pitäisi löytyä myös pari kartiota super-hyperkarkeaa villaista kudontalankaa - niitä en taatusti neulo ikinä - menee nahka sormista. Mitähän niille keksisi? Kutoisi puilla villamaton? Lasketaanko putkis? Olisi aika hinku aloittaa kissojen koppaan peitettä (niillä on toistaiseksi vain yksi pieni kantokoppa, pitänee hommata myös iso sitten joskus, kunhan kasvavat), siihen saan grammoja kulumaan. Mutta ensin nuo lapaset!

Päässä pyörii ihan liikaa työasioita - olen lupautunut isoon projektiin koko vuodeksi.... Ja lisäksi, ehkä, jotain vielä lisää tammi-helmikuulle. Milloin opin sanomaan ei?