Kirjoitustahti tänne on näköjään hieman laantunut.... ja neulominenkin. Mutta olen lukenut ja paiskinut töitä. Ja viihdyttänyt kissoja :) Tänään käytiin ihan ekan kerran pihalla valjaissa. Ensin pelotti niiiiiin hiiiirmuisesti, ei edes uskaltanut sylistä lähteä. Mutta sitten rohkeus kasvoi ja löytyi kaikkea kivaa (ruohoa syötäväksi, käpyjä jalkapalloiksi), eikä sitten loppujen lopuksi olisi haluttanut tulla sisälle. Saas nähdä oppiiko nämä samaan kuin entinen katti: jos vaikka siivotessa vahingossa tönäisin flexiä, katti ampaisi tuhatta ja sataa ovelle varmana kävelylle pääsystä. Ei kuvia, kun mulla ei ole riittävästi käsiä.

851232.jpg

Ensimmäinen vaihtolapanen on peukaloa vailla. Hieman  mietityttää koko (oma käteni on pienempi) ja yksi kohta muutenkin. Mutta periaatteessa tykkään väriyhdistelmästä ja muutenkin. Toinen vielä. Näissä parillisissa hommissa minulle on aina se ensimmäinen hankalampi - pitää miettiä juuri kokoa, ehkä kuviotakin, kavennuksia ja kaikenlaista. Ja pitää muistaa kirjoittaa muistiin tai sitten siitä toisesta tuleekin se hankala, kun ei osaakaan tehdä samanlaista...

Olisi ihan mahdoton hinku aloittaa pitsihuivi. Mutta ensin nuo lapaset. Ja se lankainventaario. Langankulutussuunnitelmia on syntynyt, mutta odottelen syyskuun alkua.

Today the kittens were outside for the very first time in leash. At first they were sooooooo scared, didn't even dare to leave my lap. But then it became really interesting and they didn't want to come back inside.

Knitting has been slow. Only one swap mitten finished. I'm just a tiny bit worried about the size (my own hand is smaller). But basically I love the colour combination. I just want to start a lacy scarf.....