Lunta. Taas.

Auto meni hoitoon. Saa keskiviikkona. Paitsi etten ole silloin maisemissa. Ja yöllä en kävele kotiin. Kaiken maailman ostosten kanssa..... Annan itselleni luvan tuhlata.

Keskiviikkona en ole kotona, paitsi jos tämä pahuksen flunssan tapainen outo tauti päättää vihdoinkin iskeä kunnolla. Ei kuumetta, huono olo, ääni kadoksissa, kurkunpää karhea ja siiiiitkeää limaa jossain onteloissa - ei suostu tulemaan ulos.

Luettu isän tavaroista kaapattuja papereita ja tavaroita. Löydetty äidin vauvakirja! Löydetty äidin tädin kapioita mm. pyyhkeitä. Löydetty isän ostokortti Alkoon. Löydetty isän ja äidin hääonnittelukortit. Löydetty äidin vihkipuvun ruusutiara (kankainen). Löydetty virkkuukoukut kokoa 15 ja 16. Löydetty suvun kuuluisin valokuva, pääosissa serkkuni ja minä. Sen minä kyllä vielä joskus skannaan ja näytän teille.

Nukuttu vaikka kuinka monet päiväunet riiviöiden kanssa soffalla. Käsi puutui ja mahanahassa on kolme kissankynnen kokoista reikää (no, lelutiikeri roikkui sopivalla kohdalla).

Nukkuivat ne kyllä vakiopaikassaankin. Kylppäri. Huom - kuvia otettaessa ei ole rääkätty kissoja, niillä on kyllä kaksi pesuvatia, kummallekkin oma. Pehmusteineen. Ihan itse ne näin itsejään (miten tuo taipuu?) rääkkäävät.

1324416.jpg

1324414.jpg