Mikähän ihmeen minityökausi on menossa? Ei ole tullut vastaan semmoista isoa projektia, joka kolahtaisi niiiiiiiin voimalla, että sen viitsisi alottaa. Tai on yksi (näistä kuvista se 215), mutta Garnstudion sivuilla ei vielä ole ohjetta sille - on vain kuva jota käyn kuolaamassa säännöllisin väliajoin. Tai on niitä töitä tullut bongattua muitakin ihan varmasti, mutta kun olen hukannut ne johonkin. Siis minitöitä. Sain sukkatilauksen jolla ei ole kiire. Miehelle 43:n sukat. Ei varmana halua pitsiä,  ja minä taan en haluaisi (lue jaksa/viitsi) väkertää pitkää sileää osiota jalkapöydälle, joten jotain pitäis keksiä ennenkuin tartun toimeen.

Viikonlopun saldo on melkein valmis pipo, yhdet paikatut lapaset, yksi peli-ilta, yksi ns. ompeluseuran ilta (meitä oli vain kaksi - muut eivät päässeet, ja neulominen kutistui muutamaan silmukkaan herkuttelun lomassa), yksi kaalipiirakka, yksi mustikkapiirakka, yksi puolukkapiirakka (kaksi viimeistä vein tänään töihin - nimmarit) ja yksi pontso. Nyt minäkin olen siis tehnyt sen kuuluisan Teddypontson.

41209.jpg

Teddy, punainen, puikot 7 yläosassa ja koukku 8 alaosassa silmukoita 50. Tarkoitettu 8v. tytölle, joka itse asiassa jo saikin tämän. Äiti epäili, että kohta pitää tehdä toinen siskolle.