Ihana päivä! Kuvitelkaa sinistä taivasta ja aurinkoa!!! Tosin sitä ennen viime yön satoi kaatamalla ja aamulla oli pienen tyynen hetken jälkeen ihan mahdoton tuuli.

Ja opekokous (ei ihan maraton) ja sen jälkeen pizzalle. Vakiopizzeria on remontissa, joten menimme toiseen. Ei ollut pikkupitsoja joten otin normaalin, ja sen laidat menivät yli lautasen - syön sitä vielä viikonloppunakin....

Kysymys. Uusimman Modan Dominosukat. Kiva, vaikka alku olikin pientä takkuamista, kun en koskaan ennen ole tällaista tehnyt. Laiska kun vielä lisäksi olen, kuljetan lankaa mukana enkä viitsi katkoa ja aloittaa uudestaan (alussa hetken viitsin...). Ja näin syntyy ongelma:

337750.jpg

Ongelma on, että tuolla neljän kulman yhtymäkohdassa on reikä! Isompi tai pienempi... Jos katkaisisin langan ja aloittaisin uudestaan, voisin paikkailla reiät sitten päätellessä. Mutta kun kuljetan langan (sini-valkolangan) tuolta neliön yläkärjestä uuden neliön alkukohtaan, en voi vetää sitä niin kireälle kuin tahtoisin... Näyttääkö tämä muuten suht oikealta?

Makepeace sai eilen arpajaispostia - jotenkin on aina tosi hauskaa seurata, miten paketin saaja reagoi. Nyt en kyllä ollut ajatustenlukija, vaan Makepeace osasi tosi hyvin kertoa mistä tykkää!