Sinhi: Garnkorgenissa voi maksaa tilisiirrolla, mutta myös PayPal onnistuu, jos kyselee sitä spostilla. Itse maksoin Paypalilla.

1079144.jpg

Olen kohdannut voittajani. En ymmärrä tätä ohjetta. Ostin langat Tampereen messuilta Priimasta ja sain kaupan päälle ohjeen liiviin. Myyjällä oli myös ko. liivi päällään messuilla, mutta en tietenkään hirmuisessa innostuksessani tajunnut edes katsoa liiviä kunnolla, ainakaan yläosaa tai kokonaisuutta.... Siis ymmärrän ja osaan mallivirkkauksen, mutta en kyllä saa siitä mitään liiviä aikaiseksi. Tämä on siis jo purettu ja aloitettu uudestaan niiiiiiiin monta kertaa, että lanka alkaa osoittamaan huopumisen merkkejä.  Mutta periksi ei anneta! Eli suunnitelma X kehiin. Teen oman version samalla mallivirkkauksella, mutta muuten soveltaen, idea on jo. Tosin..... saatan, ehkä, mahdollisesti, potentiaalisesti tarvita lisää lankaa... Hautukoon vähän aikaa ittekseen, teen välillä jotain muuta.

Mutta, päivän mieletön, uskomaton, täysin käsittämätön ilouutinen! Tulevana keväänä, huhtikuussa 14 opiskelijaa, minä ja joku toinen valvoja olemme lähdössä Pariisiin. Tänään sain kuulla, että on solmittu paikallinen yhteistyösopimus kolmen eri tahon välillä (kaupunki/lukio, Keuruun Osuuspankki ja Korpikirjastoyhdistys), ja me saamme todella ison summan avustusta!!! USKOMATONTA!!! Onneksi olin uutisen kuullessani (ei siis ollut minkäänlaista aavistusta edes että jotain tällaista olisi tekeillä) istumassa, muuten olisin varmaan pyörtynyt. Olen pitkin päivää aina välillä, kesken tunninpitoa jäänyt seisomaan ja töllöttämään hölmönä ja onnellisena kohti tuntematonta, huokaissut syvään ja hymyillyt onnellisena....