Jos oli eilinen oikein pikkukersamainen kiukuttelupäivä, jolloin mikään ei mennyt putkeen, tänään olen jostain syystä (ja vastoinkäymisistä huolimatta (luulin kadottaneeni passini, lukujärjestysohjelmasta on löytynyt kaksi bugia (toinen jo korjattu) ja koululla on yhä kuuma) ollut itse aurinko. Ehkä syynä on se, että 1. jakson lukkarit alkoivat vihdoin sujua (vielä on tilaongelmia). Voi Liinu, jaksoja on kuusi.... Mutta nyt (maanantain jälkeen) aion keskittyä lomailuun ja jatkan sitten elokuun alussa.

Tietysti myös eilisillan saunaillalla oli merkitystä. Uskomattoman kaunis niemennokka Keurusselän rannalla ja mielettömän upea mökki. Ei miten huippumoderni (minusta mökin pitää olla mökki, ei kakkosasunto), vaan vanhat 1800-luvun hirret, tuotu paikalle 1970-luvulla ja rakennettu ihana mökki. Ja saatiin emännän paistamia muurinpohjalettuja, nam :)

644690.jpg

Eilen tuli siis SP10:n toinen paketti. Virolaista hahtuvaa - kassi, riittääkö? Pellavalankaa - nyplättävä, ehdottomasti! Kortti ja suklaata - yksi suklaa on jo kuvausvaiheessa kadonnut johonkin.... Kiitos!

Yesterday I got my SP10 May package. Estonian fleece - a bag, is there enough? Linen yarn - bobbin lace, definitely! A card and chocolate - one chocolate bar has already disappeared somewhere..... Thanks!

Oma kohdeystäväni maailmalla oli päässyt eilen telkkariin yhdessä omien neulovien ystäviensä kanssa. Ranskantaitoisille linkki tässä, ja itse juttu tulee 17 minuutin kohdalla.

My "target" SP in the world was in tv yesterday with her knitting friends. For the French speaking people, here is the link. The story begins at 17 minutes.