Tampereella kävin tänään siis. Voi Mansensanna! Luin kommenttisi vasta äsken, joten en ehtinyt Koskikeskukseen asti. Minä jopa olisin tiennyt ja löytänyt ko. paikan! Koulutus oli keskivertoa parempi. Yhteensä viisi puhujaa (kaksi esitteli saman asian eri puolia). Ensimmäinen oli eniten "pihalla" tai sitten minä oli pää pyörryksissä, koska meni n. 15 minuuttia ennenkuin sain juonesta kiinni. Mutta muut olivat oikeastaan loistavia. Aivan taivaallisen innostuneita asioistaan ja hyviä puhumaan. Ja tietenkään en osannut pitää päätäni kiinni (enhän minä koskaan!!!) vaan pääsin kanssa puhumaan kaikenlaista. Meinasin jo kaffepaussilla mennä pyytämään anteeksi hölötystäni, mutta sitten puhuja tuli kiittelemään... Siis hän ei ollut se henkilö jonka piti esitelmöidä, vaan oikea henkilö oli Kotkassa ja tämä sijainen puhui oikean PowerPointtien avulla - eikä ihan tarkalleen tiennyt kaikkea mistä puhui... Mutta kivaa oli.

Enkä livistänyt, eikä loppunut aikaisemmin. Eli vasta neljältä pyyhälsin pihalle ja olin sen verran poikki ja informaatioähkyssä, etten jaksanut käydä kuin Taito-shopissa ja Akateemisessa. Jälkimmäisessä jaksan käydä vaikka pää kainalossa ;) Tampereen kaduilla oli muuten aika ulkomainen tunnelma: aurinko porotti, lämpöä varmasti yli +20, ja vieraita kieliä kuului joka puolelta. Minä, "pieni" maalaistyttö tunsin itseni melkein Välimerelle eksyneeksi.

Ostin itselleni sitä ihanan ohutta Pirkka-lankaa, lempiväreissäni. Toisesta tosin voisi vääntää huivin lahjaksi. Kummastakohan raaskisin luopua. Selailin Akateemisessa läpi myös monta monituista mutta ulkomaan lehteä, mutta tämän ohjeet iskivät parhaiten.

76433.jpg

Tänäänhän oli vakaa aikomus neuloa ufosukalle pari. Valkoista ja kirjavaa pätkäväriraitaa. Eilen illalla tein pari koetilkkua, jotta saisin selville mitä puikkoja silloin joskus viime syksynä käytin. Luulin löytäneeni oikeat puikot, mutta jokin vaan ei tuntunut oikealta. Sitten tajusin. Se valkoinen ei ollutkaan seiskaveikkaa, vaan jotain paksumpaa, mahdollisesti Isoveljeä. Ja sitähän mulla ei enää ole! Koska värjäsin sen KoolAideilla pääsiäisenä... Eli se oli sen sukan tarun loppu - tod.näk. purkuun. Juuri sama kyseinen koolaidattu lanka pääsi tänään sitten viihdyttämään minua tuonne Tampereelle. Seurana myös tumman harmaata 7veikkaa. Pari valmistuu toivottavasti myös lähiaikoina. Ihan itselle.

76435.jpg

Älkää katsoko likaista lattiaa! Tykkään langasta tosi paljon, eli pitänee värjäillä lisää viimeistään kesällä.