Hellakoulutus ei näytä lupaavalta. Kaivoin kommenttienne muistuttamana esille edellisen kissan jäljiltä kissakarkoitetta. Minun mielestäni se haisee tosi pahalta.... kissat eivät edes huomaa. Seuraavaksi kokeillaan tuoretta sitruunaa, mutta olen epäileväinen, koska ainakin Piki tykkää nuolla aamuisin minun jäljiltäni appelsiinijogurttipurkkeja niin pitkälle kuin kieli yltää.

Kuva - on ihan hirveä.

953798.jpg

Tarkennus ja sihtaus lievästi hankalaa. Löysin kyllä huushollin aurinkoisimman paikan, mutta niin löysivät myös pikkuapurit.... Ja tänään töistä tullessa löysin makkarin (eilen keittiö) täynnä multaa - piano ei enää ole vaarallinen ja kamala, vaan sen päällä voi ihan hyvin käydä tiputtamassa anopinkielen. Joo, uhkailin katteja eli soitin sitä pianoa pitkästä aikaa ;) Mun soittotaidot tietäen (en ole eläissäni saanut yhtään ainutta pianotuntia) se on todellista kidutusta. Toisaalta ne puolestaan (kosto?) harrastivat taas laskoskaihdinkiipeilyä, pyykinkuivaustelinekiipeilyä ja froteista-kylpytakkia-ylös-naulakolle-ja-tiputa-kaikki-pyyhkeet-riemuilua.

Nyt alkaa tuntua, että pusero on jumiutunut. Pituutta ei tule lisää vaikka kuinka neuloisi. Tosin eipä ole ollut aikaa neuloakaan. Huomenna opekokouksessa yritän taas. Tosin, varuilta, jos vaikka jonkin ihmeen kautta siihen yhtäkkiä ilmaantuisi lisää pituutta, pitää olla toinen neule mukana. Hihoja en ala soveltamaan kesken kokouksen, vaan haluan omaa rauhaa.

Lauantaina!!!

Well, the cats have again been busy. Yesterday it was dirt on the kitchen floor (now they know how to jump on the stove and on the counters), today it was the bedroom floor. So far they've been afraid of the piano, but not any longer it seems. But I try my best, so I played the piano for a while - that's a real torture for any listener as I've never, ever in my life had lessons.

The pic is awful, I know. But taking pics with two little helpers, only one sunny spot in the whole house and with no extra hands is an ordeal.... Right now the cardi doesn't seem to get any longer, no matter how hard I knit. But I'll keep on knitting.