Jee, lukkariongelmat on (ainakin toistaiseksi) ratkottu! Saan siis olla viikonlopun rauhassa.

Ei niin jee. Isännöitsijän piti tänään tulla kahdelta katsomaan niiden ennen joulua olleiden ilmastointi-vedenlämmitys-systeemin asentajien aiheuttamia "vaurioita" - eipä näkynyt, vaikka minä porhalsin tuhatta ja sataa töistä kotiin.

Vaihdoin jouluverhot keittiöstä pois. Mainittakoon tässä, että rakastan verhoja - halpa tapa sisustaa :) Löysin komeron periltä semmoiset vihreä-luonnonvalkoraidalliset ruusuverhot..... Yltiöromanttiset, opiskeluajoilta... Luulin jo uusiokäyttäneeni. Laitoin ne keittiöön. Vähän pitkät, mutta katsellaan nyt vähän aikaa...

Neulominen edistyy mutta hitaasti, koska nukahdan iltaisin näköjään soffalle ihan liian helposti. Mutta jotain valmista on. Viime viikonloppuna tein elämäni ensimmäiset oma silmukkamerkit:

330048.jpg

Tarvikkeet à la Tiimari. Paitsi rautalanka jotain muinaista omista varastoista löytynyttä, ostettu joskus johonkin muistojen hämärään painuneeseen epämääräiseen tarkoitukseen, kuitenkin luulen, että puutarhaa varten.... Isiltä -89 kotoa pois muuttaessa ryöstetyt sivuleikkurit toimivat työvälineenä.

Kunnon välineet varmaan helpottaisivat asiaa, mutta tämä oli hauskaa!