Jos eilen oli ääh, niin nyt se ääh on sitten kadonnut täysin! Lanka oli siis Tampereen messuilla Angorinalta ostettua. Ihanan pehmeää ja lämmintä angoravillaa ja vielä värikin kertakaikkisen täydellinen. Ja minä typerys olin unohtanut Catarinan myydessään kertomat ohjeet: voi irrota nokea! Ja sitähän se tietysti oli. Koska lanka oli villaa, mietin pesua - huopumisen mahdollisuus ei hirmuisesti houkuttanut. Heitin kuitenkin koneeseen 40:n asteen villapesuun. Ulostullessa oli hieman huopuneen näköinen, mutta painelin pyyhkeen sisällä extraveden pois ja laitoin pingotukseen. Nyt, pingotuksessa se näyttää niiiiiiiin ihkulta, että pitää vähän väliä käydä kurkkimassa lakanan alle (laitan pingottuvan neulomuksen päälle aina vanhan lakanan, jotta kuivuu hitaammin - luulen ja kuvittelen, että silloin se kuivuu paremmin tähän uuteen muotoonsa).

Toivottavasti en ole tuonut huonoa mainosta Angorinalle - tahtoisin tehdä juuri päinvastoin, rakastan tuota lankaa, ja haluaisin ostaa sitä lisää!

Ennen pesukonetta ja pingotusta, päivänvalossa värit näyttivät näin ihanilta.

333610.jpg

Huomenna toivottavasti ihania tunnelmakuvia!

Blogin taustaväri katosi kun laitoin linkkien "esikatselun" jonka bongasin muistaakseni Puikkoterapiaa-blogista. En jaksa nyt pähkäillä tuota taustaväriä, kun tuo valkoinenkin on ihan ok. Tekisi mieleni tehdä kokonaan uusi tausta, mutta sen trimmailua varten aion kyllä perustaa erillisen, salaisen blogin, jotten häiritse lukijoita.