Työkaverin tytölle pyynnöstä muhkea huivi. Alunperin sen piti olla kuulemma "ruskea ja lyhyt, ihan vaan sillai solmuun kaulan ympäri ja vähän karvainen". Sitten olivat kotona suorittaneet mittailua ja pitikin olla äidin mittainen (153 cm).

354364.jpg

Ohje: No, se vanha tuttu täyspatentti.
Puikot: 8 mm
Lanka: Teddy Galaxi, 275g

Ei nuo värit kuvatessa mene oikein edes ulkona... alempana väri oikein, vaikka kyllä te tiedätte millaista Teddy Galaxi on. Joka tapauksessa ihanan iisiä, aivotonta ja nopeaa vaihteeksi. Uutta on aloitettu, eikä se ole ollenkaan näin nopeaa. Ja siinä sivussa pitänee tehdä muutama mallitilkku ja vähän testailua...

354362.jpg

Tänään on ollut mielettömän upea talvipäivä. Vähän aurinkoa, ei tuulta, pakkasta -11 astetta. Näin keittiön ikkunasta ruokaa laittaessani (täytettyjä kesäkurpitsoja) pilkkijän! Tulee ihan mieleen, kuinka vasta valmistuneena opettajana eksyin Siilinjärvelle töihin ja jonain kauniina iltapäivänä taululle kirjoittaessani vilkaisin ikkunasta ulos - lehmiä. Absurdia. No, takaisin asiaan. Kävelin jäällä kuvaamassa ja totesin, että kyllä tällä peruspokkarikameralla saa ihan hyviä kuvia kun vaan on tarpeeksi (luonnon)valoa ja vakaa käsi (varsin usein puuttuu toinen).

354379.jpg