Siis periaatteessa kaikki joululahjat on ostettu tai tehty (jopa langanpätkät päätelty)! Nyt vain paketoimaan ja joulukortteja kirjoittamaan. Tosin ne joulukortit on taas ja jälleen kerran Tiimarista, omat tehdään sitten ensi vuonna - näin päätän joka ikinen vuosi... Jospas ensi vuonna alottaisi jo syyslomalla tekemään niitä kortteja?

22921.jpg

Itsensä kuvaaminen on normaalistikin pirun hankalaa: ei voi käyttää salamaa kun se häikäisee takaisin peilistä ja kun ei ole salamaa, pieninkin heilahdus näytää pahalta. Nyt piti ottaa vasemmalla kädellä, muuten napit eivät näkyisi. Ei onnistunut meikäläiseltä - siksi tuo oikea käsi pujahtaa omituisesti kaula-aukosta tasaamaan vasemman käden heilumista (olen kyllä ihan vesiselvä, mutta vasen käsi on minulla jotain tosi epäkäytännöllistä). Napit eivät yhä edelleenkään näy kovin hyvin, mutta ne ovat isot ja puiset, kauniit, 5 kpl. Lankana Novita Teddy, ohje Yhteishyvästä (tosin sovellettu napeilla), puikot 6. Jos nyt tekisin uuden (ehkä vielä teenkin itselleni), tekisin yhden kuvion verran leveämmän. Ennen pingotusta, kuvio veti tosi paljon kasaan.

22923.jpg

Huppu-kaulahuivi = Scarlett-huppu sovellettuna. Lankan 7 veljestä tummanvihreä, ja Tango valkoinen. Puikot 3½. Ohje Ullasta (soveltaen). Raivostuttavan tiukka käsialani oli taas ongelma. Eli jos teen vielä joskus uuden, isommat puikot! Mutta eiköhän tuo lahjaksi kelvanne.

Naapurit tiputtelee lunta katolta...siis, haloo! Sitä lunta on katolla non 3 cm. Ok, tämän päivän jälkeen sen vesipitoisuus on varmaan suuri, mutta siltikin vaikuttaa vähän vainoharhaiselta touhulta. Kunpa ne mieluummin veisivät sen rotta-baarin välikatolle, ja houkuttelisivat sen ärsyttävän yönakertelijan rottien/hiirien taivaaseen!