Ei ole huivikuvia ei. Huivi on kyllä valmis ja ihan toimivakin, mutta kun se on yhä edelleen pingotuksessa. Oma moka, taas. Tästä vuodesta on kyllä hyvää vauhtia tulossa käsitöiden suhteen vuosisadan lahjakkain mokavuosi. Toisaalta vuosisataa on vielä pitkälti jäljellä, joten hyvä vaan jos saan mokailut pois alta - tai sitten on vielä pahempaa tulossa :)

Asiaan. Pingottaessa en millään jaksanut lähteä kaivamaan lisää nuppiksia - pingotusnuppikset (sellaiset isommat) loppuivat nimittäin kesken. Niinpä sitten pingotin huivin kaksinkertaisena ja sen kuivuminen tuntuu kestävän kauan.... Kohta otan hiustenkuivaajan käyttöön, jos ei homma ala edistyä ;)

No scarf pictures yet. The scarf is finished and ok, but it's still blocking. I blocked it folded in two, as I didn't feel like going to search for more pins... So it's still drying out.... Maybe I'll try the hair dryer... ;)

Mutta. Ihana, kerta kaikkiaan ihana päivä.
But.This has been incredibly lovely day.

1. Vesisade! Ei allergiaoireita! Hyvä hengittää. Ok, vähän kylmä.
2. Sain korjattua kaikki rästissä olleet sanakokeet ja verbit. Julma ope kun olen, kyselen epäsäännölliset verbit aina paperilla...
3. Mulle tarjottiin kissaa! Väinö 1v. olisi vailla kotia. Hirmuisesti tekee mieli, mutta kun Väinö on tottunut ulkoilemaan vapaana ja minä haluaisin sisäkissan, jota ulkoilutetaan vain hihnassa.... Jospas kävisin ihan vain katsomassa miten minä ja Väinö tullaan juttuun.... (siis kissa-allergiasta ei ole mitään huomioita, en tunnu reagoivan kuin siitepölyihin, hajuvesiin ja liian korkeaan huonelämpötilaan).
4. Postikortti! Nykyisin kaikki tutut kertovat aina jälkeen päin olleensa ulkomailla. Tai lähettävät tekstiviestin - mistä siitä muka huomaa, että se on ihan oikeasti tullut ulkomailta... Nyt sain kortin Teneriffalta.
5. Postia!!!! SecretPalin ensimmäinen paketti tuli. Sen takia oli ihan pakko lähteä heti kotiin tultua takaisin kylälle ja postiin. Ja se on ihana! Maailma ihaninta on tunnustella pakettia ulkoa päin ja koettaa arvata mitä siellä on.

1. The rain! No allergy symptoms! Nice and easy to breathe. Ok, a little cold.
2. I was able to correct all the word test and verbs tests that have been waiting for my red pen a couple of days...
3. I was offered a cat! Väinö, a one-year-old cat is in need of a home. I'd love to take him, but he's used to going out freely and I'd like a cat that only goes out on a leash.... Maybe I'll just go and have a look-see... how we get along...
4. A postcard! Nowadays everybody tells afterwards when and where they were or they send an sms - how do you know if it has really come from a foreign country? Today I got a real card from Tenerife.
5. Mail!!! My SecretPal sent me my first packet. I got home, noticed the post office's note in the letter box and I had to go straight back to town to get my packet. And it's lovely! I love to feel the packet before opening and trying to guess what it has inside.

531015.jpg

Itse tehty villainen liina. Olettaisin, että vapaalankahuovutusta, mutta miten sillä voi saada noin täsmällisiä kauniita kuvioita, ehkä niitä on ensin neulahuovutettu? Kaunis, juuri sopivan kokoinen lipaston päälle tai kesällä kuistille.

Self made woolly table cloth. It's definitely felted, but how? With a needle and a washing machine? It's beautiful and just the right size on my chest of drawers.

531017.jpg

Ihanaa Kalev-suklaata - tätä ei saa meidän kaupoista, toffeeta kylläkin. Ja tuo kirja!!! Voi, heti piti seisaaltaan pakettia avatessa jo selata läpi ja just kohta keitän teetä ja istun loppuillan lukemassa. Ihania tuollaisia ei liian pipomaisia hattuja, tosi ihana sukka-lapaset setti, mieletön huppari (tai aika montakin) ja ja ja... Tosi mieleinen kirja! Kiitos!

Kalev chocolate - I can't get this in my shops, we do have their fudge though. Ant the book!!! Oh, after having opened the packet I had to leaf through the book standing, couldn't put it down. And in a minute I'll make myself some tea and sit down on the corner of the sofa and start reading and enjoying. Lovely hats, a nice twin set of socks and mittens, really adorable hoodie (or quite many actually) and and and.... I love this!!! Thank you!