Yritän käyttää blogeja hereilläpysymislääkkeenä. Nukahdin iltapäivällä, heräsin 20 yli viisi ja syöksyin koululle. Wanhat!!!! Kyllä kruunasi tämän raskaan, rankan mutta antoisan viikon. Minun enkelini (olen siis kakkosten valvoja) olivat kauniita, komeita ja mielettömän upeita. Laittaisin linkin koulun sivuille, mutta joku ei ole saanut laitettua kuvia esille....(en minä!)

Tänä aamuna heräsin ja hain lehden poikkeuksellisen myöhään, vasta kahdeksalta. Ja taivaan valoisuusastekin oli edistynyt huimasti, eli näin mitä postilaatikosta tongin. Mitäs sieltä lehden alta, laatikon pohjamudista löytyikään? Postin pakettikortti! Oli kyllä niiiiiin minimaalisen pieni ja mitätön lappu. Ne Piikkopirran superalelangat.... Ensin ei ollut haluamaani väriä, sitten ei sähköpostilasku suostunut tulemaan perille (no, lasku oli KUVANA!!! eli ei mahtunut soneran postiin) ja nyt sitten pakettilappu on lojunut laatikon pohjalla muutaman päivän. Lopulta siis sain langat. Langan väri oli positiivinen yllätys - ei noihin netin värikarttoihin voi aina oikein luottaa...

Nyt on pakko saada jotain valmiiksi, jotta pääsee käsiksi uusiin lankoihin. Onneksi sinisestä (joo, kaivoin sen esille) ei puutu kuin puolikas reuna pitsiä. Ja pingotus.

Ilmottauduin heti!