Edit: krijotusvihreitä poistelin.

Kummallista. Eilinen lista on huvennut olemattomiin.

Olen jo siivonnut (lue: imuroinut, pessyt lattiat ja kohta laitan puhtaat lakanat - tosin imuroida saa varmaan joka toinen päivä, kun kolmas kissa ilmestyy kuvioihin pyhiksi). Olen korjannut kolme tuntia kokeita - vain yksi ryhmä jäi, ja sen ehtii loman jälkeisenä keskiviikkona. Olen tehnyt kaikki loman jälkeiset kokeet. Olen käynyt pankissa, postissa (JYV-paketti on moooonta pakettia! Pehmeitä enimmäkseen...) ja apteeksissa. Jotenkin vaan tuntuu, että kiire loppui NYT.

Huomisaamuna koululla on puuro tarjolla ja erilainen joulujuhla. Koulumme iso sali on remontissa (taas vaihteeksi, tai siis eihän se korjausremontti ole vieläkään alkanut) koska edellinen remontti ei ihan tainnut mennä niin kuin piti. Seurauksena hometta. Me kaikki emme mahdu auditorioon, joten tällä kertaa on tarjolla JouluRadio! Oppilaat ja muutama opettajakin (allekirjoittanut on tietysti taaskin työntänyt nenänsä tähänkin soppaan) tarjoilevat sanallista ohjelmaa. Olen lisäksi suostunut nakitettavaksi näiden esiintyjien paimeneksi siksi aikaa kun kukin odottaa vuoroaan. Voinen siellä aulassa odotellessa neuloa.... Jännittää!

1141917.jpg

Uusia leikkejä.... Ensi yönä aion opettaa herra Indyn tavoille. Yöllä nukutaan. Päivällä syödään. Katsotaan miten käy...

Asiakaspalvelua. Kävin tässä yksi päivä valittamassa liikkeessä josta ostin langattoman nettisysteemini syys-lokakuun vaihteessa. Nimittäin alusta alkaen tämä homma jää jökkiin tasan kaksi kertaa viikossa. Yhteys on, mutta nettiin ei pääse. Asiaa auttaa, jos katkaisee yhteyden, vetäsee modeemin töpselin irti seinästä, laittaa sen takaisin ja ottaa uuden yhteyden. Herrat liikkeessä eivät edes kyenneet kohottautumaan löysä makaroni asennosta tuolissaan asiakkaan tullessa liikkeeseen, sentään tervehtivät. Kerroin viasta. Vika kuulemma voisi olla "itse purkissa" ja siihen saatttaisi auttaa modeemin vaihto, tai sitten ei. Siihen voisi auttaa konfigurointi, tai sitten ei. Siihen voisi myös auttaa vaihto Soneralta Elisalle, tai sitten ei. Ja konfigurointi tietysti maksaa erikseen! Maksaa! Jos laite ei toimi, eikö sen korjauksen pitäisi näin lyhyen ajan jälkeen kuulua takuuseen? No, ehkä ei sitten. Tai kuulemma konfiguroinnin voisi myös tehdä joku näpsäkkä sukulaispoikani...... Tässä vaiheessa höyry nousi korvista ja katsoin parhaaksi peruuttaa takavasemmalta ulos ennenkuin saisin raivarin. Asiakaspalvelua.