Ihanaa! Oikeastaan ihanaa potenssiin kymmenen, tai sata!

1281938.jpg

Siis tähän loin toissailtana silmukat kahteen kertaan. Tänään olen luonut uudestaan ainakin viisi kertaa. Eli eka yritys meni purkuun, vaihdoin isommat puikot ja vähensin silmukkamäärää. Kuva ei tee oikeutta, mutta silkka sileä pinta on uskomattoman mielenkiintoisen näköistä ja kaunista! Olen kertakaikkisen rakastunut ja haluan työn valmiiksi ja päälleni just nyt ja heti. Ohjetta ei varsinaisesti ole, sovellan parista lehdestä ja kirjasta vähän sikin sokin. Mutta riittääkö lanka.....

Tämä on siis sitä Juulin vaihdossa kehräämää lankaa. Kuvassa on lankaa jälkimmäisestä satsista, eli paksuuden vaihtelu (toivomuksestani) on isompaa kuin aikaisemmassa. Tuo aiheuttaa ongelmia tiheyden ja puikkojen kanssa, enkä vielä tiedä miten ratkaisen ongelman... Katsotaan sanoi Putkonen ja pieraisi puhelimeen.

Tämä ja eiliset sukat ainakin sopivat niin hyvin Project Spectrumiin, että täytyy vielä näin maija myöhäisenä liittyä mukaan (tai kuten Lollygirl toteaa:"No sign-ups necessary for participating in Project Spectrum - just create :) ")

1281928.jpg

FEBRUARY / MARCH - FIRE - orange, red, pink

APRIL / MAY - EARTH - green, brown, metallics

JUNE / JULY - AIR - gray, white, yellow

 AUGUST / SEPTEMBER - WATER - blue, black, purple