Kotona jälleen - vihdoinkin. Eilisiltana tapahtui jotain outoa: olin kapakassa ensimmäisen kerran vuosiin. En edes muista edellistä kertaa.... mutta ei se kyllä viimeiseen viiteen vuoteen ole tapahtunut. Ja mikä ihaninta (tietysti sen jälkeen, että ensin grillailtiin kaverin takapihalla ja sitten mentiin Ricoon syömään jälkiruokaa), kotiin tullessa (tai siis kamulle yöksi tullessa) hiukset ja vaatteet eivät lemunneet tupakalle ja aamulla kurkku ei ollut savusta karhea. Hitsi, tämänhän voisi ottaa tavaksi - ainakin kerran vuodessa ;) Ja uskomattoman ihana tavata vanhoja, rakkaita ihmisiä joita ei taas ole vuoteen tai kahteen nähnyt, juoruta oikein niin maan perusteellisesti koko yö (tai kaksi), nauttia olosta.

Ostoksista kerron myöhemmin sillä kuvaussää on tällä hetkellä aika surkea. Enää ei sada (auto sai tänään reitillä Turku-Tampere-Keuruu monta hyvää luonnon pesua), mutta ulkona on kylmä ja pimeä. Jos en olisi nukahtanut kahdeksi tunniksi sohvalle, olisin laittanut takkaan tulen.

Tärkein:

720938.jpg

Reissuni aikana postilaatikko oli täyttynyt paitsi Hesareista, niin myös SatuH:n blogikisan voittopaketista! Ihana! Kyllä, olen ehdottomasti teen ystävä, Marimekolla kävin tänäänkin, ja vihanneskrassi - arvaa vaan kuin monta kertaa olen yrittänyt muistaa ostaa joko vihanneskrassia tai muita helposti idätettäviä kasveja. Tykkään tosi paljon krassista, mutta tähän asti on ollut tyytyminen herneen versoihin (jotka nekin ovat tosi hyviä). Hopeanvärisiä kynttilöitä (sopiva jalka löytyy!), lankaa sävyyn sopivasti (heti ajattelin sukkia) ja ihku vihko! Tämä vihko saa kunniatehtävän. Tiedän, että salasanoja ym. EI saa kirjoittaa mihinkään muistiin.... mutta kun niitä on niiiiiin paljon ja osaa tarvitaan vain kerran vuodessa. Vanha salasanavihkoni on hajoamispisteessä, tulkoon tästä se uusi! Tuhannet kiitokset!