Tämän jälkeen jäljellä on enää kaksi ufoa: yksi neule (johon saa lisää lankaa aikaisintaan elokuussa - eli ufoksi jää toistaiseksi) ja yksi ristopisto (johon ei ole kivoja selityksiä).

Tämän piti valmistua kevätjuhlaan. Nyt lähinnä mietityttää seuraavat seikat: 1) Koko on L. M olisi ehkä myös mennyt....toisaalta pidän tätä varmasti ympäri vuoden, talvella alla on pitkähihainen, jolloin tuo L on mukavasti vähän väljä. 2) Hihat voisivat olla vähän lyhyemmät, kun ne kuitenkin jossain vaiheessa venahtavat. Irti en niitä enää ota, mutta ehkä, jonain kauniina päivänä hamassa tulevaisuudessa saatan purkaa ja laittaa uusiksi hihan suusta päin. 3) Etukappaleiden reunassa on 3 silmukkaa ainaoikeata. Silti reuna tuntuu rullaantuvan, eli olisi voinut olla 4 tai peräti 5 silmukkaa. 4) Sivusaumoissa tuo vinoraitakuvio ei osu kohdalleen.

MUTTA, tykkään suuresti ja on sen tyylinen, että ihan varmasti tulee käytettyä töissä. Mulla on aina kuuma töissä, joten tämmöinen jonka alle saa lyhyt/pitkähihaisen ja jonka saa heivattua nopeasti vauhdissa pois kun innostun raisusti esim. passiivin opettamisesta, on kätsy.


Faktat:
Ohje: Novita kesä 2006
Lanka: Tennessee, valkoinen n. 685 grammaa (tosi noin, koska Tupperin vaaka näyttää päin männikköä isompien summien (lue: yli puoli kiloa) kanssa, toivottavasti saan pian uuden digivaa'an, joka näyttää grammalleen.... sitten voin korjailla tänne näitä summia).
Puikot: Bambupyörö 3,5 mm

Klikkaa kuvia suuremmaksi.

th_jakku001.jpg   th_jakku002.jpg   th_jakku006.jpg   th_jakku009.jpg  

EDIT: Unohtui. Muutin ohjetta aavistuksen verran, eli en tehnyt noita nyörejä ainaoikealla, vaan i-cordina (tykkään siitä metodina ihan sikana). Ja jos nyt tekisin tätä uudestaan, vaihtaisin vähän pitsien järjestystä, eli tuo vinoraita on niin erilainen kuin nuo kaksi muuta, että laittaisin vinoraitaa aina joka toiseen väliin... Golden: nuo pitsimallit ovat äärimmäisen helppoja ja nopeita. Vain tuossa ylimmässä (viimeinen kuva) joutui aina välillä vähän laskemaan, koska tuo "mykkyrä" vaihtoi paikkaa kuuden kerroksen välein.
Vaihtohuivi on valmis ja paketissa, lähtee huomenna kohti Jaanaa.