Jotenkin tuntuu, että SNY-lajille ovat ominaisia telepatia ja empatia. Useissa blogeissa on pitkin syksyä saatu lukea, että päivä oli ollut kurja, surkea ja masentava, mutta kotiin tullessa odotti SNY:n ihana paketti. Kaikki tämä pätee minuun ja tänään. Ei nyt sentään ihan masentava päivä, mutta se hel.....n lukujärjestys ohjelma oli taas seonnut päivityksen jälkeen ja sain tehdä aika paljon käsityötä. Huomisaamuna, kun serveri käynnistetään, näemme löytyykö meidän muksuille ensi maanantaiksi 2. jakson lukkareita.

MUTTA! SNY-ihanainen! Olen jo aivan sekaisin sinun paketeistasi.... Se herkullinen kutina vatsanpohjassa kun luin kommenteista eilen, että "tarkkaile postiasi" ja ihana rentoutuminen, naurahdus ja odotuksen kipinä kun huomasin pakettikortin postilaatikossa. Annoin kissoille ruokaa ja lähdin saman tien kylälle takaisin hakemaan paketin. En saanut sitä auki autossa kun ei ollut saksia, joten piti odottaa kotiin asti....

915714.jpg

En tiennytkään, että noin ihanan väristä Nallea on tullut valikoimaan! Kaunis tumman viininpunainen. Novitan langoista (joita usein kieltämättä parjaan) lemppareitani ovat juuri Nalle (josta tein 2005 juuri ennen joulua tosi ihanan kietaisujakun), Butterfly ja Florica. Mukana tulostettu ohje ylös-alaisinpuseroon tai villatakkiin. Ei, en ole koskaan vielä tehnyt noin päin, mutta nyt olen jo selaillut neulekirjoja, jotta löytäisin jonkin kauniin mutta suht simppelin mallineuleen joka olisi edukseen isossa pinnassa. Kiitos!!! Kuten kuvasta näkyy, namipussi (onko näitä tosiaankin suklaisina? Lemppareita - telepatiataitosi ovat huimat!) on jo avattu ja puoliksi syöty, kirje ja ihanan vihreä tyynyliina. Tykkään nukkua kahden tai jopa kolmen tyynyn kera, joten tyynyliinoista on aina pulaa, ja pisteeksi i:n päälle: ostin pari viikkoa sitten tarjouksesta pussilakanan ja tyynyliinan, jotka ovat miltei täsmälleen samanväriset!

Ihan kuin joulu! Tosin minä en kyllä ole ollut näin kiltti ;) Oikein kaunis kiitos ja lämmin halaus!

SNY kertoi myös, että hänen koneellaan on vaikeuksia avata blogiani. Yksi syy tosiaankin voisi olla nappien paljous, joten niistä siirsin nyt ihan omalle sivulleen jo menneisyyteen siirtyneet tempaukset (ja huomasin, että suurin osa linkeistä ei enää toiminut). Ja vaihdoin samalla pohjan (taustakuva täältä). Toinen mahdollinen syy on tuo Flickr-kuvajutska. Tosin aikaisemmin ongelmia on aiheuttanut nimenomaan se kuvajutska, jossa kuvat ikäänkuin pompahtavat ylös. Enkä ole ihan viime aikoina kuullut siitäkään juttua. Mutta kokeillaan näin. Tulipahan vähän rauhallisempi ilme blogille, mikä lienee ihan hyvä juttu näin kiireisenä syksynä. Nyt lähden pohdiskelemaan ja testaamaan sitä ohjetta :)