Outoa 1. Viime yönä nukuin tapani mukaan hyvin. Paitsi, klo 2.34 heräsin yhtäkkiä pystyyn pompaten:"Rapina, pkl! SE on OLKKARISSA!" Olin siis ihan vuoren varma, että olin herännyt olohuoneesta tulevaan repimisen ääneen. Siis olohuoneessa takan vieressä olevista takkapuista ja sanomalehdistä tulevaan ääneen. Prillit päähän, valoa taloon ja tutkailemaan. Hetken keräsin rohkeutta ovella ja kuuntelin tarkasti, sitten kävin koko pinon rojut läpi. Ei mitään. Ei edes minkäänlaista jälkeä mahdollisesta Rapinasta. Toisaalta enpä oikein tiedä millaista jälkeä voisi olla.... papanoita... paperisilppua? Menin takaisin nukkumaan ja unen saaminen kesti - loin mielessäni aikamoisia kauhuskenarioita siitä, miltä tuntuu kun Rapina tulee samaan sänkyyn minun kanssani....Joskus vilkkaasta mielikuvituksesta on vain haittaa :) Aamulla en sitten enää ollut ollenkaan varma, näinkö unta vai en... Nyt illalla aavistustakaan Rapinasta ei ole kuulunut, enkä käynyt ostamassa hiiren nakkia, vaikka yöllä kyllä vakaasti niin suunnittelin.

Outoa 2. Tänään kuudennella oppitunnilla, eli yhdestä kahteen, nenäni paukahti yhtäkkiä tukkoon, siis vasen sierain... Ei tullut räkää, eikä limaa, limakalvot vain turposivat umpeen, enkä saanut ilmaa sisään enkä ulos. Yleensä kun tätä tapahtuu (aina joskus), on kyse samassa tilassa olevasta voimakkaasta haju/partavedestä, pyykinpesuaineen lemusta tai alkoholista.... Siis jos juon yli kolme lasillista alkoholia (ihan sama mitä alkoholia), nenä menee tukkoon. Nyt en havainnut mitään näistä syyllisistä... Kaksi tuntia kesti, aukesi. Kotiin tullessa meni uudestaan tukkoon, ja nyt en tiedä onko tulossa flunssa (vähän palelee, ei lämpöä), mutta on aika hankala hengitellä vain suun kautta... No, Flixonase auttaa. Tuo alkoholijuttu aiheutti opiskeluaikoina armotonta huumorin repimistä kaverien taholta.

Jotain tarttis aloittaa... ellen sitten roudaa salaista työtä huomenna katsastukseen. Tai olisihan tuo isän villapaita - mutta se ei edelleenkään iske yhtään, olen yhä purkamisen kannalla.