Tämä on sitten superpitkä stoori, joka sisältää jälleen kerran kissankakkaepisodin.

Aamulla hellä herätys kurraten ja kehräten. Mutta Piki oli vaisu. Ruokaa oli jäljellä kupeissa. Ei leikitty eikä mitään. Ei kyllä ollut oksentanut. Hmmmm.... Mitähän tämä herra on vuorostaan syönyt? Mahdollisesti eilen hahtuvaa vaikka kuinka yritin haukan silmin vahtia kiekon jämiä. Hämähäkin illalla, mutta eihän Suomessa ole myrkyllisiä sellaisia (ainakaan meillä kotona). Viikko sitten Indy-episodin yhteydessä Pikin nähtiin syövän leluhiiren turkkia, mutta kukaan ei ehtinyt hätiin kun jämät katosivat kitaan. Niitä ruusun lehtiä viime viikonloppuna, mutta Indykin söi niitä. Varmuuden vuoksi parafiiniöljyä kitaan. Ei vastustellut yhtään?!? Mietin, että lähdenkö vai enkö lähde. Kaiken lisäksi tämä ihanan helposti asentunut langaton netti prakasi. Verkko löytyi ja yhteys oli erinomainen, mutta netti ei toiminut.

Lähdin. Siis Seinäjoen messuille neljän työkaverin ja yhden ex-työkaverin kanssa. Ja kivaa oli! Ihana ajella sumussa kaunista Suomea pitkin. Pikkuhiljaa taakse ja eteen kertyi autokaupalla naisia - sama matka :) Ja löytöjä tuli tehtyä: kranssi oveen (sitä läksin etsimään), lankaa (200g itselle ja toiset 200g erinäisiin salaisiin tempauksiin), villaa (kehräykseen), iiiiiihana laukku ja toffeeta. Ja koko päivä meni. Yhden tutun bongasin, siltä Alpakkayhdistyksen kehruukurssilta tutun Annelin - alpakoiden luota :)

960948.jpg

Taikatiukulta - oli ihan pakko...

960950.jpg

Vähän väliä reissussa mieli laukkasi kotiin kattien luo (menetän vielä loputkin hiukseni, hermoni ja  vatsani (haa, ehkä vatsamakkarat myös) näiden kanssa). Kotiin tullessa ikkunan takana lipastolla odotti kahdet silmät. Toisesta, Indystä näkyy kyllä pääkin, mutta tummaa taustaa vasten Pikistä ei näy kuin sinapinkeltaiset silmät - metkan näköistä. Mutta kahdet silmät, virkeät vielä, joten heti helpotti. Heti kun minä tulin ja menin kylppäriin tarkistamaan laatikot, Piki liittyi seuraan ja prutkautti. Oli rassu odottanut minua jotta hajupommilla olisi yleisöä... Ja kyllä, hahtuvaahan siellä! Erilaisia nämä katit. Indy silloin omalla kerrallaan länttäsi öljyisen takamuksensa sohvalle, sängylle, minun puserolleni ym. Piki taas vetää ihan yhtä öljyistä peräänsä pitkin lattioita. Onneksi eilen siivotessa päätin toistaiseksi luopua keittiön ja eteisen matoista, kun ne ovat koko ajan makkaralla ja ihan likaisia.

Ja kyllä ne kumpikin ovat taas ihan omia ihtiään, syövätkin jo ja mau'unta kaikuu ympäri huushollia. Eilen horisin jotain siitä, että yhtäkään kukkaa ei enää ole muualla kuin amppeleissa. Onpas. Rahapuu. Tosin siihen nämä eivät ole koskeneet muutamaa satunnaista rei'itystä lukuunottamatta. No, just äsken lensi kaaressa ikkunalaudalta lattialla ja tuli oikein sirpaleita (on muuten vasta kolmas esine, jonka nämä ovat oikeasti rikkoneet: 1. valokuvakehys 2. kelloradio 3. päällysruukku). Ihanan normaalia riehuntaa! Muistuttakaa miua näistä sanoista kun seuraavan kerran meinaan saada hermoromahduksen!

Netti. Ei toiminut kotiintullessa. No, ei muuta kuin virta irti langattomasta, jospas. Ei vieläkään. No, katkaistaan yhteys oikein ohjelmistosta käsin. Ja kytketään takaisin ja muistellaan hirmuista 16 numeroa ja kirjainta sisältävää salasanaa. Yes, toimii! Taitaa olla vika käyttiksessä. No, kuulemma minun käyttömäärälläni tämä kone alkaa olla jo yli-ikäinen.... 2½ vuotta vasta!

Kaiken kruunasi hysteerinen päänsärky. Alkoi kotiin ajaessa ja onneksi talttui lääkkeillä äsken. Enkä ole vielä edes neulonut tänään. Reissuunkaan en ottanut neuletta kun en jaksanut pähkäillä minkä ottaisin....