Onnistuinpas! Nama belgialaiset tai brysselilaiset nappaimistot tekevat minusta hullun!!! Mitkaan kirjaimet eivat taida olla oikeilla paikoilla, enka paassyt spostiinkaan ennen kuin keksin, etta ylarivin nrot saa vasta painamalla shiftia ja ne muut merkit tulevat automaattisesti - eli just painvastoin kuin meilla....

No, Bryssel on.... kuuma ja kostea (hiukset kihartuu vakisinkin), ystavallinen, ihastuttavan monikielinen (sekoitan jo lahjakkaasti ranskaa ja englanti ja hollantiakin ymmartaa kun osaa ruotsia ja aavistuksen saksaa, tosin eilen hotelliin tullessa ihmettelin ja kummastelin, mita se vast.oton poika oikein haluaa, kun se tuntui sanovan: poussette (=last:rattaat). Kyse oli kuitenkin oiden maarasta: pour sept....). Hotelli on liian iso ja moderni, mutta sijainniltaan sutjakka. Bongasin jo eilen illalla ruokaa etsiessa ensimmaiset lankakerat kaupan suljetun oven lapi - sinne palaan viela ;) Ja ensimmainen sukka edistyi yli kantapaan eilen bussissa ja lentaessa. Bambupuikot, kun mainitsin niista turvatarkastuksessa, ne haluttiin nahda, mutta miehen ilme oli lahinna huvittunut mun cocktailtikuista. Tuli kuitenkin sellainen olo, etta jos olisivat olleet paksut puupuikot, niin eivat ehka olisi paasseet koneeseen.

Kuvia on otettu, mutta ette nae viela, koska ei ole usb-johtoa mukana, enka sittenkaan tieda tulisiko siita mitaan. Lohdutukseksi, kun ette paase nauttimaan naista taivaallisista vohveleista, kuva viime viikonlopulta.

648915.jpg

Yksi neulekuvakin (tai pari kuvaa samasta neuleesta) on tanne etukateen ladattu, odotan vain, etta saan tiedon paketin perillemenosta. Nyt tama likka kayttaa loppuajan (nahtavasti paikallinen kirjasto, netti ilmainen jos on osoite Belgiassa, turistille 2 euroa tunti) teidan kuulumisienne lukemiseen. A plus tard!