Fufoilu päättyy virallisesti. Minulta jäi (verrattuna aloituksen ufo-kokoelmaan) tekemättä ristipisto. Ei yhtään ainutta pistoa! Myönnän oman surkeuteni = laiskuuteni. Toinen työ, eli pallotakki jäi myös vaille hihoja. Kun talvilankaa ei saa Epsanjasta kesällä. Mutta heti kun ufo-fufoilu päättyy, lankaa alkaa ilmestyä! Sain Turusta sähköpostia, että parin viikon päästä saisi, ja tilasin samantien. Ja saan hihat! Takista tulee tosi painava, mutta tosi ihanan värinen. Toisaalta....Jkyläänkin lankaa varmaan tulee, ja nimeni on pienessä ruutuvihossa tilaajana. Pitänee soittaa ja kertoa, että saan jo. Mutta paikan palvelu on ollut niiiiiin esimerkillistä ja erinomaista, että suorastaan hävettää soittaa. Mutta soitan kyllä, jotta kehtaan naamaani näyttää siellä jatkossakin.

Jotain pientä ja sievää on tulossa pikaisesti. Ja jotain muuta aloitan (HALUAN!!!) tänään lisäksi. Ja ehkä vielä jotain muutakin...

Olen päättänyt vierottaa itseäni tästä ihan hirviästä blogiriippuvuudesta vähän. Ei, en vähennä kirjoittamista, tämä on henkireikä! Mutta poistin työkoneelta RSS-lukijan. Välitunneilla on muutakin tekemistä ihan liikaa, eli en ole ehtinyt töissä lukea kuitenkaan. Tässä jaksossa joka päivä alkaa yhdeksältä. Eli olen aamulla kerinnyt selata nopeasti blogit läpi. Ensi jaksossa en kerkiä. Yritän pikkuhiljaa muutosta....voi olla, että kuitenkin väännän mieluummin herätystä hitusen aikaisemmaksi! Joo, hullu ja ärsyttävän pirteä aamuvirkku - oppilaiden mielipide viime talvelta.

Pirkassa oli neulottu jumppamatto. Hmmm, taitaa olla ohuenpuoleinen - superlonia sisään? En tee, on jo matto. Pirkassa oli myös oppimistyyleistä. Minun lempijuttuni, jota yritän "syöttää" oppilaille vähän joka välissä. Yritämme etsiä jokaiselle sitä oikeaa, ja minä yritän mahdollisimman usein (aina en onnistu) kehitellä juttuja, jotta esim. kielioppi menisi kaaleihin vähän eri tyylillä kuin perinteisesti. Käytän esim. piirtämistä apuna, vaikka en tosiaankaan osaa piirtää. No, oppilailla on hauskaa ja yleensä ne kyllä muistaakin sitten jotain siitä asiasta. Toisaalta joskus se perinteinen konsti on se paras - esim. epäsäännölliset verbit tankataan yhä ulkoa. Mutta välillä (mieluummin aika usein) pitää kokeilla uutta ja erilaista, mieluiten jotain vähän kahjoa :)