Nallepusero edistyy. Tässä on kaikki osat, paitsi Tango Fani kerä unohtui kuvista. Sitä olisi tarkoitus pujotella etureunojen kuvioiden reikiin. Etu- ja takakappaleen tein pyöröpuikoilla, ja siitä näyttää tulleen aika iso (no, se on sitten varmaan ihan sopiva minulle...), ainakin verrattuna hihoihin. Tosin jostain ihmeen kumman syystä mun hihoillani on taipumusta venähtää käytössä.

24269.jpg

Lankana siis Nalle Colori, värisävy on oikeasti lämpimämpi (alemmassa kuvassa se on oikein), sellainen oikea joulun punainen, mutta salama huijaa. Ja ilman salamaa tarvitaan pitempi valotusaika, eivätkä meikäläisen kädet ole tarpeeksi vakaita siihen hommaan. Puikot 3½, lankaa meni 550g, eli vähemmän kuin ohjeessa väitettiin. Ohje siis Novita talvi 2005. Lähikuvaa pitsistä:

24270.jpg

Mukava malli tehdä, nopea (tykkään Nallesta lankana tosi paljon, lämmin, ei kutita, ohuehko) ja helppo. Tänään hain sen reunoihin tarvittavan Tango Fanin, ja jotenkin kummallisesti mukaani tarttui myös kaksi kerää Sandness Kitteniä, yksi punainen ja yksi vaalean vihreä. Ne tod.näk. (jos mikään todennäköinen nyt yleensä toteutuu tässä huushollissa) muotoutuvat säärystymiksi itselleni. Eilen nimittäin kaivoin esille vanhat säärystimeni n. 5 vuoden takaa: tumman siniset ja tosi nuhjaantuneet. Olisiko hyviä malleja säärystymille? Mielessäni pyörii myös samoilla väreillä, mutta Lett-Lopilla toteutetut kirjoneulelapaset (langat on jo!). Ehkä ensin pitäisi tehdä ne vaihtolapaset, kun ne on aloitettu jo ennen tätä puseroa. Myöhemmin tänä iltana, tai viimeistään huomenna kuva viimeistellystä puserosta. Voi ei! Joudun taas kuvaamaan itseäni peilistä...tiedossa siis tosi omituisia/epämääräisiä kuvia.