Aikaa olisi ollut vähän, mutta pää (ontelot) ovat taas olleet himppa kipeät ja särkevät sunnuntai-illasta alkaen. Tänään on ollut ensimmäinen liki normaalipäivä. Ja tänään olen sitten tehnyt rästitöitä eli lukenut ysien aineita. Pitäisi kai saada aikaiseksi ja kirjoituttaa kaseillakin... Mutta oli tosi upeita aineita ja kukaan ei narissut, että näistä aiheista ei keksi mitään. Mulla onkin maailman upein ja fiksuin ysiluokka just nyt!

Jotain pientä on kuitenkin saatu aikaiseksi.

54126.jpg

Lapaset kummipojalle (voi olla pienet, en tiedä, teen sitten uudet). Lankana Maija, värit oikein alemmassa, ilman salamaa kuvassa. Puikot muistaakseni 3½ ja silmukoita yht. 48. Lankaa meni yhteensä n. 50g. Ohje mallineuleeseen on erityisesti kysytty täältä (Tsundeen viesti sivun puolivälin alapuolella - en linkittänyt suoraan kuvaan, kun se ei oikein ole sopivaa, kun se jo on linkin takana...).

54129.jpg

Langat ovat vielä päättelemättä, mutta eiköhän se korjaannu kohta Lostia katsoessa. Tai huomisiltana, kun menen minineulepiiriimme. Siis minä ja J. Muut eivät pääse. Ja jos oikein loistava/surkea säkä käy, Jkään ei pääse, koska huomenna on laskettu aika!