Kiitos Tikru, pitänee harkita tummentavaa lakkaa, tosin ei liian tummaa... Sitten kesällä, kun on aikaa, ja kun sen voi toteuttaa pihalla (ajatuskin lakan hajusta tukkii nenäni).

Fifi valmistui viime yönä. En edes tehnyt kansalaisopiston tuntia, kun piti ihan väen vängällä saada Fifi valmiiksi. No, sitten heräsin aamulla kääntämään tekstiä, ja miettimään sopivia sanontoja, prepositioita, ym. Enkä vieläkään jaksanut kirjoitta miniainetta, vaikka viimeksi lupasin, että minä tekisin saman läksyn kuin he. Ajattelin tekeväni sen päivällä, kun koulun piti olla minun osaltani ohi klo 11.40. Eipä ollutkaan - työkaverini lapsi oli sairas, joten jäin pitämään hänen tuntejaan. Toisaalta oli tosi kiva pitää ruotsia pitkästä aikaa (en tosiaankaan ole pätevä ruotsiin), ja oppilailla oli ratkiriemukasta, kun opettaja mokaili superlahjakkaasti.

34613.jpg

Lett-Lopi, keskiharmaa 057, puikot nro 6, lankaa meni n. 330g (hapsut mukaan lukien). Ohje Ullasta. Hapsuja olisi voinut olla enemmän...ja ne olisi voinut järjestellä kuvaa varten. Mutta taivaallisen lämmin ja ah niin lutunen!!! Ollut harteilla koko päivän, ja taidan ottaa mukaani nukkumaankin!

Tällä hetkellä puikoilla varsin mielenkiintoiselta vaikuttava SuperSocke sukka. Yhä vaan suuresti ihmettelen, miten ikinä tulen saamaan edes etäisesti parilta vaikuttavan toisen sukan? Eikö kukaan tarvitsisi yhtä sukkaa ;) No, miehen kokoiset näistä tulee kuitenkin. Ei aavistustakaan kenelle, mutta on mun neulomille sukille aina ennenkin enemmän tai vähemmän tyytyväinen vastaanottaja löytynyt. Ainakin ne muutama päivä sitten näytetyt vaaleanpunaiset pitsisukat otettiin onnellisena vastaan. Huomenna taas sukat edistyvät, kun abit kirjoittavat ainetta, eikä oikein ole mitään sopivaa korjattavaa, ellei joku näistä abeista satu palauttamaan kotiainettaan. Toisen työn aloitin juuri äsken, kun kerran olympiatyöhön ei vielä voi näppejään iskeä (siitä en taida edes viitsiä tehdä mallitilkkua, otan vaan mieleiseni puikot ja alan väsätä, ei tuon kokoisessa huivissa niin hirveää väliä ole). Eli siis aloitin äsken niistä just ennen joulua tulleista Pirtin Kehräämön hahtuvista tekemään Boogabag:iä. Tämä ensimmäinen tulee olemaan taas testiversio, ja sitten seuraavaan voi miettiä tarkemmin kokoa. Toisaalta pidän suunnattomasti villasta ja huovutuksesta, mutta samalla inhoan sen arvaamattomuutta. Ristiriitainen persoona!