Potter on sitten luettu - loppu piti ahmia, pitänee lukea myöhemmin uudestaan paremmalla ajatuksella. Ikävä tulee.

Now I've read the Potter - I wolfed down the end, I'll have to read again later with thought. I'll miss the books.

Neuletauko on myös ohi. Tietenkään en millään tai mitenkään voinut jatkaa entisiä keskeneräisiä, vaan piti selailla urakalla kirjoja. Sen sijaan, että aina bongaisin mieleiseni mallin ja sitten kaivaisin lankoja, joita en löydä ja menisin hakemaan kaupasta, aion nyt kokeilla päinvastaista. Ensin etsin langan omista varastoista, ja sitten keksi mallin. Ainakin nyt tuntui toimivan.

The knitting break is also over. There's no way I could continue my old knitting, but instead I had to leaf through a lot of books. Usually I find a nice pattern, search for yarn in my stash - in vain - and go shopping. Now I intend to try the opposite. First I find the yarn in my stash and then I find a suitable pattern. At least this once it seems to work.

796256.jpg

Myös kattien laadunvalvontavirkailijakoulutus on päässyt vauhtiin. Indystä vain on helpompi ottaa kuvia kuin Pikistä. Ja minun sääreni ovat yhä edelleen lahjakkaasti naarmuilla - Hesaria lukiessa pienet kiipeilee ihan liian innokkaasti. Tänään on oltu sylivauvoja kaikilla päiväunilla.

The quality controller training of the cats is now also under way. It's so much easier to take pictures of Indy than Piki. And my legs are still full grazes and scratches - while I'm reading the morning paper, the little ones love to climb up and down my legs.