Aloitin eilen pikkuisen tuota eilen postilaatikkoon ilmestynyttä ristipistoa (ks. eilinen postaus). Kivan näköinen, vaatii hyvän valon pistellessä.

Lukujärjestykset ovat valmiit! Siis ellei mitään katastrofaalista löydy.... Toisen, uskomattoman ihanan ja kiltin ihmisen silmät tarkastavat vielä.

Jee! Saan tod.näk. ja toivottavasti syyslomalla Hilman taas kylään! Ja toinen kamuni on ottanut pienen (9vkoa), suloisen kissanpennun, jonka virallinen varahoitaja saan olla :)

Tämä viikko (rankka) on melkein ohi. Huomenna jään koulun jälkeen tekemään ensi viikon kokeet...

Ne pahuksen aineet on vieläkin lukematta...enkä lue varmaan tänäänkään...lauantaina...

Tällä blogilla ei ole omaa blogikissa/koiraa/kania tms. On vain vierailevia tähtiä (esim. Hilma). Mutta tässä kuitenkin kuva entisestä blogikissasta, jota on yhä ikävä.

209568.jpg

Aneeminen ja apaattinen ilme on vain hämäystä. Tämä lahjakas neitokainen osasi mm. soittaa kitaraa ja pianoa, rakasti ahtaita lasipurkkeja joihin tunkeutui ja sitten hajotti, kiipeili verhotankojen ja laipioiden päällä ja mieluiten veti samalla verhot alas, söi lukemattomia viherkasveja tai jos maku ei miellyttänyt -repi, jätti perinnöksi niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon karvoja, että niitä löytyy yhä, viiden vuoden jälkeen :)