627567.jpg

Eilinen Kurrekoulutusta. Eli koko päivä pelkkää tietsikkaa. Ilta vielä meni, mutta viime yönä näin tosi sekoja unia ja olin aamullakin ihan poikki. Tänään viimeiset oppitunnit ja siivousta. Luokka on melkein kesäkunnossa (Läntisen Keski-Suomen Musiikkileirin takia suurin osa luokista pitää tyhjentää irtotavarasta kesäksi.) Opehuoneessa pöytäni ja ylähyllyt ovat ok, mutta laatikosto on silkkaa kaaosta.... Huomenna.

Kotonakin pitäisi siivota - ainakin pahimmat pölypallerot ja viimeisetkin rippeet jauhemaisesta muurahaismyrkystä pois - Hilma tulee sunnuntaina!!!

627566.jpg

EDIT: Unohtui. Eilen siinä koulutuksessa, ruokatauon loppupuolella, istuin lepuuttamassa hermojani kaiken tietsikkakikkailun jälkeen ja päättelin noiden tumppujen langanpäitä, rennosti jalat toisella tuolilla, keskellä opehuonetta. Kouluttajamme, ehkä 30-35 v. komea mieshenkilö tuli paikalle ruokalasta, otti kahvikupin ja jäi tuijottamaan minun ahkeria käsiäni. Hän tuli oikein tarkasti tiukkaamaan, että mitä, miten, kenelle, miksi, jne. Kerroin Neuleystävistä (suomalaisista ja kansainvälisistä), blogilistan neuleblogipaljoudesta ja kaikesta. Hän oli häkeltynyt, mutta positiivisella tavalla. Harvoin miehet kehuvat noin paljon minun tuotostani!