Kaikki kolme uutta ystävääni ovat nytkaikki vihdoin täällä. Heidän ansiostaan olen joko päässyt taivaaseen tai muuten vaan pilvessä :) Kaksi viimeistä olivat tänään ylen topakasti pakattuina (ehkä pakkaaja pelkäsi Suomen pakkasia?) postilaatikossani.

Ensimmäinen, toinen ja kolmas. Kuten muistatte, lupasin, että synttärilahjat seuraavalta viideltä (kolmelta, please?) on sitten käytetty. Rakastuin kaikkiin ja haluan suunnitella jotain omaa. Taidan kyllä vaatimattomasti aloittaa lapasista.... Ja ne muutkin suunnitelmat joita varten olen lankaa tilaillut täytyy toteuttaa - joskus :)

Rakastuin ehkä eniten tähän. Kirjoissa siis ei ole kuin muutama valmis malli, mutta tämä on jotain.... ilotulitusta! Väri-ihmisen haaveiden toteutuma. Tosin jättäisin ehkä kauluksen ja hihansuun petroolit kiehkurat pois.

390304.jpg

Tämä on siis kolmoskirjasta. Ja siinä oli yksi toinenkin ihan taivaallinen vihreä. Enkö minä voisi mitenkään voittaa lotossa sen verran rahaa, että voisin lopettaa työn teon ja keskittyä neulomiseen?

Lattiamies oli hoitanut hommansa, tosin, minä pieni perfektionisti olisin tykännyt, että myös ovien listat olisi irrotettu ja laitettu matto nätisti niiden alle.... Mutta toisaalta alla on vanha matto, joten kosteus ei helpolla pääse betoniin ja kesällä otan itse listat irti ja maalaan ne valkoisiksi ja siistin silloin kaiken. Luvattu!

SP10 houkuttelee rajusti....

Kässäkerho kutsuu.