Mistäs aloitettaisiin? Ei, ette halua nähdä kuvia koepinosta jonka tarkastin tänään, ette myöskään kirjoista ja opeoppaista joita kaivoin naftaliinista esille kun huomenna alkaa uusi jakso, ettekä varmaan optikosta ja jostain hienosta meikkitaiteilijasta joilta kävin etsimässä uusia prillejä. Tosin tuon taiteilijan ilme oli huima, kun minä tiesin tasan tarkkaan mitä haen, ja sellaisia sankoja ei nyt kerta kaikkiaan ole, ne kun eivät ole muotia....Hän hylkäsi minut nopeasti ja julmasti :)

Sen sijaan. Postia Sohvannurkasta, jossa osasin arvata ihan ihmeellisellä tuurilla oikein.

194034.jpg

Ihanaa merinowoolia lempisävyissäni - vihreää (joo, kuva valehtelee) ja kauniin punaista. Jotain jouluista?

194035.jpg

Ja tämä mielettömän söde ja ihastuttava ja aivan erinomaisen matkittava idea!!! Takana on hakaneula, eli rintakoru. Nuo piskuiset puikot on ehkä tehty cocktailtikuista??? Hieman raskas tuo pieni kerä, joten paikkaa pitää miettiä. Punaisesta talvitakista se ei erotu, mutta vanhemmasta (mutta rakkaasta) tumman vihreästä takista kyllä. Aion ehdottomasti matkia tätä idistä! KIITOS!!!

Jatketaan. Hyviä kuvia ei ole, mutta jotain.
Ohje: Garnstudio, Taideneulottutakki (tein englanninkielisestä ohjeesta, kun aloittaessani suomalainen ei ollut vielä ilmestynyt)
Langat: Katia Danubio (76% villaa, 24% polyamidia), Brilla (Filatura di Crosa, 42% puuvillaa, 58% viskoosia)
Langan kulutus eli työn paino: 1141g (siis massiivinen ja venynee.....taisi siis tulla kotitakki)
Puikot: 6 mm
Huomioita: Äärettömän kiva ohje tehdä, eikä vähiten sen takia, että ei tullut yhtään saumaa. Pääteltäviä lankoja toki on, kuten kuvista näkyy....(joskus, joo). Napit, ehkä kaksi olisi hyvä määrä, puuttuvat myös. Menen huomenna etsimään. Kuten aina, haluaisin puisia nappeja. Tykkään väristä ihan älyttömästi, samoin langat olivat ihania. Parasta ollakin, koska niitä jäi.... Katiaa voisi käyttää lapasiin tms. On nimittäin ihanan pehmyttä lankaa. Brilla taas sopisi kiiltonsa takia huiviin, mutta en osaa arvioida (en arvioi enää ikinä mitään!) riittääkö...

194036.jpg

194037.jpg

194038.jpg