Kaikki ok. Eli illalla Piki alkoi osoittaa heräämisen merkkejä jo ennen yhdeksää (vaikka etukäteen eläinlääkärin kanssa arvelimme, että saattaisi nukkua normaalia pitempään), Indy tuntia myöhemmin. Molemmat olivat pystyssä ja suht ok jo yhteentoista mennessä. Laitoin kuitenkin kylppärin oven kiinni, otin tyynyn mukaan ja torkuin lattialla kattien seurana yli puolen yön. Silloin kaikki vaikutti olevan ok ja lähdin sänkyyn. Kissat tulivat perässä.

Aamulla lattialla näkyi veriläiskiä, Piki onkin tihkuttanut vähän verta pitkin päivää. Ei kuitenkaan varsinaista vuotamista. Tarkkaillaan. Indy oli aamulla riehakas oma itsensä, Piki nuukahtaneen oloinen, mutta heti kun saivat vettä ja joivat ja joivat ja joivat ja joivat ja joivat ja joivat, heti muuttui virkeämmäksi. Kaksi tuntia lisää unta ja pallot ja leluhiiret alkoivat taas pyöriä. Mutta kyllä muruja pitää vielä seurata, ettei tule tulehduksia.

1205083.jpg

1205082.jpg

"Nämä ovat oikeasti Villasukan omia ihanaisia, mutta se laittoi ne ystävällisesti suosiolla lattialle Tupperin muovipurkkiin, jotta mekin voidaan ihastella."

Eli äsken kävi vieraita, toivat kukkia ja lopun arvaattekin. Muuten, Piki-herra on tähänkin mennessä suhtautunut vieraisiin varauksella, mutta nyt se oli suorastaan ihmisarka. Kurkki kylppärin oven raosta, että kuka ilkimys sieltä nyt tulee sorkkimaan minua.... Kyllä se sitten ajan kuluessa tuli esiin leikkimään.

You make my day!

1205100.jpg

Sääntöjen mukaan “Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.”

Kiitos - Tarja, Kaisa, Isognu ja Esikko

Suosikkilistassani on yli 900 blogia.... Osaa ei kyllä päivitetä kuin harvoin, osa ei liity neuleisiin, osa on ulkomaalaisia. Ja vain kymmenelle saa tämän antaa eteenpäin... Enhän minä voi valita! No, jos on ihan pakko, niin tässä sellaisia joita olen seurannut jo piiiiiiitkään. Mutta kaikki muut ovat ihan yhtä lailla tämän arvoisia!

Koko Gnu-perhe (Nämähän lasketaan vain yhdeksi!!!): Kauniita töitä, elämänkokemusta, perheen lämpöä.
Sa-tu(t) (Nämähän lasketaan vain yhdeksi!!!): Elämää, pirteyttä, iloa, löytämisen iloa.
Makepeace : Jotenkin niin sielunsisar, jokapäiväistä elämää mielenkiintoisesti kerrottuna, Iiris-ihanainen!
Teija: Eloa ja iloa, kissoja ja neuleita - kaikki kompaktissa paketissa naurun saattelemana.
Teisa: Snystä löytyikin hyvä ystävä. Olet tärkeä!
Muoriska: Ystävä hädässä (=langanpuutteessa, puikkopulassa, lehtiongelmissa) ja huumorissa tunnetaan!
Puikottelua-Hanna: Ajatuksia, neuleita, kissa - kirjoitettu niin, että tekee mieli itsekin neuloa sama neule, kokeilla noita ajatuksia ihan käytännössä!
Juuli: Upeita lankoja!
Puikot vinkuu: Saman henkistä tekstiä, loistavaa huumoria.
Sahrami: Erilaista elämää kuin omani, mutta tapa kirjoittaa sai minut jäämään koukkuun. Nautin, en osaa selittää onko se ironiaa vai mitä, mutta minä nautin näistä teksteistä!

Niin: kukat + kakku (tein ensimmäisen täytekakun kymmeneen vuoteen - onnistui) = 38v.