Tuskaa. Ne jotka muistavat ilmastointi-vedenlämmitys-systeemin vaihtoepisodin - jatkoa: miehethän rikkoivat vanhaa vehjettä poistaessaan pikkueteisen lattiamaton. Nyt he väittävät, että lattia oli jo heidän tullessaan rikki... EI OLLUT! Väitän vastaan. Mutta kauaa en jaksa tapella. Ei se muovimatto nyt niin kallista ole. Sitten joskus keväällä haen kaupasta maalia (seinän pätkä oli korjattu tänään tosi tökerösti, seinät pitää maalata) ja lattiamattoa. Sitten irrottelen listat, maalaan seinät, vaihdan maton (ei se nyt niin kamalan vaikeaa voi olla) ja vielä pihalla maalaan listatkin valkoisiksi ja sitten nakuttelen takaisin paikoilleen. Siis jos korjausfirma ei anna periksi. Maalata osaan - itseasiassa olen aika hyvä siinä hommassa.

Hermojani leputellakseni ja parantaakseni surkeasti alkanutta viikonloppua ja omaa mielialaani, kävin ostoksilla (isoilla ostoksilla!!!) Amazonissa.... se synttärilahja näin jälkikäteen, kun silloin ei mikään iskenyt.

Lisää tuskaa. Sen pahuksen sukan kuvio ei toimi vieläkään.

361816.jpg

Kuvassa näyttää ihan siedettävältä, mutta ongelmana on, että kuvio on vain etupuolella ja se vetää tosi paljon kasaan. Takapuolella on 2o2n joustinta, joka on tässä vaiheessa jo pari senttiä pitempi kuin etupuoli. No, viime yönä kai aivot ovat alitajunnassa ja unien seassa pyöritelleet tätä asiaa, ja aamulla herätessä asia oli kristallin kirkkaana verkkokalvolla. Eli nyt menen purkamaan tämän aloituksen ja aloitan jälleen uudelleen. Toisinaan neulominen kasvattaa kummasti pinnaa pitemmäksi :)

Muuten KIITOS! Liinasta on rapsuteltu steariinia ja vielä se on hetken pakkasessa, jotta se viimeinen sitkeä tahrakin irtoaisi. Se tuntematon neste on tod.näk. vettä, koska liinaa ei tietääkseni ole koskaan aikaisemmin pesty. Ja se on valkaisematonta / värjäämätöntä pellavaa eli meinaan olla rohkea ja työntää sen pesukoneen villapesuun.  Kiitos neuvoista.