Edit iskee lopussa.

Mistäs aloittaisin tämän tarinan.... Eli piti olla lyhyt päivä (liikuntapäivä), unohduin koulun kirjastoon töihin ja en saanut kaikkia kokeita tehtyä - saati sitten tarkastettua. Menen huomisaamuna koululle :( Mutta koululta singahdin postiin:

187186.jpg

Oli siinä lootassa kolme kappaletta englanninkielisiä Scrabble-pelejäkin, mutta niistä te ette varmaankaan halua nähdä kuvaa. Donna Leon on ehdottomasti yksi lempparikirjailijoistani. Ja tiedän, että kun maanantaina kehuskelen töissä tällä herkulla, työkaverit kinuavat kilpaa tätä lainaan... Scarf Stylea te olette kehuneet niin älyttömästi, että pitihän minunkin. Vielä en ole edes kantta avannut, joten kommentit jäävät myöhempään. Tässä kasassa piti olla vielä yksi kirja, mutta se oli jäänyt jälkitoimitukseen.

Sitten kutsui Jkylä. Lähinnä "pakollisia" kirjakauppojen läpikahlauksia ja vein Popperiin loput KIP-päivän lahjoituslangat. "Loput" kuulostaa siltä kuin minä olisin ollut ihan hirmuisen ahkera ja tehokas. Ja pyh!

187188.jpg

Tässä kaikki mitä olen tehnyt Vaaka ry:lle.
Lanka: Perfect (Sandness), kulutus 66g
Puikot: 4mm
Ohje: ei ole, se perinteisistä perinteisin sukka

Ja samalla kun kerran Popperissa olin.....en tietenkään voinut jättää tilaisuutta käyttämättä hyväksi....

187194.jpg

Lett-Lopi Bulky. Aivan ihku ihanaa! Oikean puoleinen on oikeasti sammalen vihreää. Näille on jopa suunnitelma!

Edit: Seija: Lett-Lopi Bulky:n tiedot: 100g / 60 m, pure new wool (on karheaa, mutta ah niin ihanaa!), käsinpesu 30 astetta, puikot 8-9mm. Yritän huomenna päivänvalossa parempaa kuvaa. Värit ovat oikeasti hehkuvat, lämpimät!