Se pirun päänsärky ei hellittänytkään - se vain siirtyi vasemmalta oikealle.... No, näinhän se aina tekee, joten mitäs toivoin turhia... Ja tietysti tänään paistoi ihana aurinkoinen, kun se sitten otti silmiin. Silti olin kyllä tosi iloinen auringosta!

Sunshine and my old friend headache didn't leave yet though I thought so on Friday. And because of the headache I haven't been able to knit too much, as the ache comes in waves and at its worst I feel nauseous. But too more of these. Not so good ones as the first (the orange-lilac). The fleece was thinner, and now I know that the thicker one is better.
 
Neulominen on jäänyt vähiin, kun säryn aaltoillessa välillä on tosi yököttävä olo. Mutta kun helpottaa, heti heiluvat puikot. Ja lisää patalappuja. Se ensimmäinen oranssi-lila oli paksummasta hahtuvasta. Näistä vasemman puoleisessa on yksi säie paksumpaa ja yksi ohuempaa. Oikean puoleisessa on kaksi säiettä sitä ohuempaa, ja se tuntuu jotenkin lörtsyltä  ja huovuttuikin hieman enemmän (vaikka on siis ohuempi yhä), ja koristelut upposivat ja katosivat kohtuullisen tehokkaasti.

284358.jpg

Auringonvalossa ennen huovutusta. Värit ovat tosi onnistuneet - itse tykkään tuosta vihertävästä. Yläreunasta näkee miten ohutta tuo ohut huituvahahtuva oikein olikaan.

In the sunshine before the washing machine.

284356.jpg

Illalla lampun valossa. Tuli kippuraisempia kuin viimeksi, mutta eiköhän tuo kevyellä höyryksellä korjaannu. Haluan lisää noita pieniä piparimuotteja - ne ovat loistavia apuja neulahuovutukseen tällaisella tavalliselle tampiolle, joka ei tosiaankaan osaa piirtää. Toisaalta mietin, että enköhän saisi jonkinlaisia versioita jos kopsaisin jonkin koristekuvion esim. Tiimarin sivuilta ja piirtäisin sen pahville ja leikkaisin.

In the lamp light in the evening. I want more of those tiny cookie moulds - they're a fantastic aid for making decorations for a no-drawing-abilities-at all-person like me. Maybe I could make some mould out of cardboard...

Ne eiliset tähdet. Voisikohan ne laittaa tällaiseen patalappuun? Siis jos laittaisi ennen huovutusta? Mitä tapahtuisi? Tekisi mieleni testailla... Tuula, tähtösten ohje (ja yksi vielä lisää) on tämän syksyn Kauneimmat Joulun Käsityöt -lehdessä.

Yesterday's crocheted stars. How would they work in a kettleholder like these? Should I attach it before the washing machine? I feel like testing....