Kiitos kommenteisa ja anteeksi tuo räiskäisy, mutta olin väsy... Totta, ammattini olen itse valinnut, enkä (yleensä) kadu. Rakastan työtäni, en voisi työskennellä esim. yksin vaan tarvitsen ihmisiä ympärilleni. Nuoret ovat kuitenkin rehellisiä tavallaan, vaikka varmaan joissain kouluissa jotkut (meilläkin välillä) ovat tosi rasittavia (kielenkäyttö ym). Mutta onneksi suurin osa on tosi ihania.

Jokaisessa työssä, ammatissa on varmasti hyviä ja huonoja pulia. En voisi olla lääkäri - vastuussa toisen hengestä. En voisi olla omaishoitaja - vastuussa toisen hengestä vuorokauden ympäri (saivat kolmannen - siis kolmannen - vapaapäivän kuukauteen!!!). Ei minusta varmaan olisi yrittäjäksikään. Eikä poliisiksi tai palomieheksi. Jne.

Joskus vain olisi kiva, jos olisi vuosi jolloin ei ole ylimääräisiä kehitysprojekteja tai tutkimuksia. Saisi "vain opettaa".

Huomenna palaan neuleaiheisiin ja yritän kyllä jatkossakin pysyä lestissäni! Ei minusta olen maailmanparantajaksi! Ja kyllä, rakastan kesälomaani :)