Kiitos kommenteista!

EDIT klo 19.07:
1.  Kangas on Ottobrelta (myös nettikauppa...).
2. Täällä sataa rakeita.
3. Iso (ja raidaton) kuva jakusta löytyy täältä.

Lisää postia. Mutta ei lankaa :)
More mail. But not yarn :)

575838.jpg

Tästä tulee (toivottavasti) kesähame. Alushame on jo. Kiitos!
This will (hopefully) be a summer skirt. I've already got the underskirt. Thanks!

575847.jpg

Melkein valmis. Ja aiheuttaa yhä päänsärkyä. Nyörit ja rapuvirkkaus puuttuvat ja aion kyllä toteuttaa ne tänä iltana, mutta samalla varmasti pyörittelen koko tuotosta päässäni.
Nearly finished. And still causing headache. The i-cords and crochet are still to be made and will realize them tonight.

Ohje oli kiva, mutta aika monta virhettä. Jos nyt tekisin uudestaan, lisäisin tuon poikittaisen pitsin ja kainalokavennusten väliin ainakin 10 senttiä - tämä on lyhyehkö ja minä tykkään pitkistä (tietysti tämän olisi voinut tajuta aikaisemmin...). Hihat ovat positiivisin osa - täydelliset! Alareuna rullaa - no tietysti kun kerran on sileää. Kokeilen kerrosta kiinteitä silmukoita ja rapuvirkkausta, mutta toinenkin idea, joka samalla toisi pituutta lisää, on kyllä olemassa. Mutta en ole varma sen sopivuudesta malliin yleensä.
I like the pattern, but there were quite many mistakes. If I was starting now, I add at least 10cm between the horizontal laze and armpits - this is short and I do like long jackets (well, I could have understood this sooner...). The sleeves are the best part - perfect! The hemline rolls, but that was to be expected as it's stocking stitch. I'll try crochet to fix that.

Lanka oli tosi ihanaa! Laitan tarkemmat tiedot kunhan saan täysin valmiiksi + napattua kuvan päälläni - vaatinee taas aivan älyttömän määrän yrityksiä :)
I really love the yarn! I'll post the details as soon as this is completely finished + I'll get some decent pictures - which will probably demand an amazing amount of shooting :)