Sockenwolle, 32 grammaa, 2½ mm. En vielä tiedä kenelle, mutta eivätköhän nämä vielä joskus piskuiset jalat löydä... Tein melkein samanlaiset (hitusen pienemmät) huhtikuussa.

839164.jpg

Sny! Tottakai aina jotain pientä hyvää tarvitaan - askeetikoksi en aio ryhtyä! Ja sitä paitsi, itseni tuntien, jonkun rankan työpäivän jälkeen, syyssateen hakatessa ikkunoita, kun on pimeää ja kun palelen luita ja ytimiä myöten, minä tarvitsen jotain hyvää! Tässä ehkä syy, miksi minusta ei koskaan tule oikein hoikkaa :) Ja taktiikka on laittaa rima niin alas, että selviän, eli jumppa vähintään kerran viikossa. Ehkäpä se innostuskin sitten siitä pikku hiljaa löytyy.

Väreistä. Totta, vihreästä menee melkeinpä kaikki sävyt, ei kuitenkaan neon! Punaisesta, rehellinen punainen, viininpunainen, jopa vanha roosa, mutta ei pinkki eikä lälly vauvan vaaleanpunainen. Jostain syystä myös tumman sininen on viime aikoina tuntunut hyvältä päällä.

Neuletakki siis tulee Juulin kehräämistä langoista, mutta lisäksi haaveilen ehtiväni taas pari pitsihuivia ja kamalasti sukkia! Nuo katit nimittäin tykkäävät hirmuisesti kuljettaa mun villasukkiani ympäri huushollia ja välillä parien löytäminen on työn ja tuskan takana. Tietysti voisin säilyttää sukkiani jossain vähän paremmassa paikassa, mutta toistaiseksi ovat olleet vain korissa makkarin nurkassa.

Raitalangat on ihan kivoja, esim. noissa sukissa oleva lanka on mielestäni tosi kivannäköistä ja vielä kivempaa neuloa - siis selkeät raidat. Ihan pätkärääkätystä en enää jaksa kauheasti innostua, niiden aika taitaa olla ohi. Yksiväriset lienevät kuitenkin kaikkein parhaita, silloin saa tehdä pitsiä! Mitähän isäni tykkäisi pitsivillasukista joulupaketissa ;)

Nyt on ihan pakko tilailla vähän lankaa.... Tosin osa menee jakoon salaisissa paketeissa :)