Olenkohan sairas? Tai onkohan luonteenlaatuni yhtäkkiä muuttunut jotenkin perustavalla tavalla? Eilen illalla en sitten mitenkään saanut aloitetuksi uutta työtä....inspis, lanka, ohje, puikot olivat, ja aikaakin. Mallitilkunkin tein...tai kaksi...Mutta alkuun en päässyt. Edes sukat eivät lähteneet alkuun, eivätkä lapaset.... Ehkä ne korjaamattomat aineet nakuttavat takaraivossa...Kauheaa jos minusta onkin simsalabim, tullut yhden (kahden) neuleen nainen!

Tällä nimenomaisella hetkellä yhden neuleen, koska se toinen keskeneräinen valmistui äsken. Langapäätkin on päätelty. Joululahja melkein 15v. kummipojalle - voi huoletta näyttää täällä, kukaan perheestä ei ikinä tule eksymään neuleblogeihin!

211452.jpg

Tämä kasa on:
Ohje: Wavy
Lanka: kahta eri erää 7veikkaa (onneksi erien sävyeroja ei kyllä huomaa ollenkaan). Tämä oli ainoa sellainen väri jonka kummipoikani kelpuuttaa (huomaamaton, ei värikäs, tumma) ja jota löytyi riittävästi vaatimattomasta noin 18 kilon varastostani....Pitäisiköhän varastoa täydentää :)
Langan kulutus: 213g
Puikot: 4½

211453.jpg

Toisaalta kiva tehdä. Helppo, nopea ja looginen (mitä nyt kerran menin sekaisin), mutta silti tässä on ideaa ja näyttävyyttä. No, toisaalta ei liikaa näyttävyyttä ajatellen lahjansaajaa... Vielä kolmannelta kantilta mietittynä, tämä oli kyllä myös tylsä. Eli enempää en toistaiseksi aio tehdä. Ehkä joskus kuitenkin. Mitenköhän tämä soveltuisi pätkävärjättyyn.....

Tänään ajelin Tuuriin Keskiselle ja Nahkapaikkaan yhden työkaverini kanssa. Hän, alkuperäinen keuruulainen, ei ollut koskaan käynyt aikaisemmin. Minun oli tarkoitus löytää uudet työkengät (vanhoista halkeaa pohja). Mukaan tarttui muutakin....yksi kerä pätkävärjättyä, nilkkasukkia, pusero, hiusharja, ulkolyhty, nappeja... Siis napit siihen pallotakkiin. Oli minulla jo napit hommattuna ennen tätä päivääkin, mutta jotenkin en oikein ollut vakuuttunut niiden sopivuudesta...Nyt löysin oikeat metallinapit, joissa on pieniä tähtiä.

Näimme matkan varrella, yhdellä pellolla muutama kilometri ennen Keskistä mennessä kolme joutsenta. Takaisin päin tullessa joutsenet olivat lisääntyneet ehkä noin 30:ksi. Komea näky.

Ne aineet...