Kuten olette ehkä huomanneet, päivitystahti on vähän harventunut. Tarina tässä:

Eilen koko päivä (8.00-15.30) opetusta, päälle torstain suunnittelu ja vanhempainilta. En koskenutkaan tarkistettavaan koepinoon.

Tänään töitä 8.00-14.00, päälle perjantain suunnittelu, lukujärjestysten rukkausta, vartin pikakäynti kotona syömässä itse ja ruokkimassa katzit, takaisin koululle kansalaisopiston ranskaa pitämään, samalla ohjeistin vanhempainillan (joo, toinen peräkkäisinä iltoina) kahvittajat, se vanh.ilta ja vielä raivausta, kotona puoli tuntia sitten. Päivällä kiva päänsärky - saan näköjään aina kiireessä päänsäryn. En taatusti koske tuohon eiliseen koepinoon, vaikka huomenna saankin lukiolaisten tiivistelmät vielä kaupan päälle. Voisin kaatua sänkyyn vaatteet päällä ja nukkua pari vuorokautta putkeen.

Paitsi että etten voi ennen kuin kerron tämän (ja saan kattikaiset tainnutettua - ne ovat tietysti nukkuneet koko päivän ja ovat nyt täynnä energiaa): päivän pelastajat.

1. Aamulla löysin autosta kadonneen alpakkahanskani - luulin jo joutuvani tekemään uudet - nämä ovat lempparit.

2. Kahvittajatytöt (ranskanlukijani) tuolla vanhempainillassa ovat maailman ihanimpia enkeleitä!

3. Minulta tilattiin pääkallosukat - kummipoikani oli luisteluharkoissa surrut suureen ääneen sitä kun nuo sukat ovat liian pienet - äidin on kuulemma pyydettävä uusia.

4. Paketti nro 1:

975365.jpg

Voitin Marin blogissa tosi kivan paketin: täydellisen sopivat kämmekkäät (onko sinulla kissa tai koira - katit tykkäävät haistella näitä oikein urakalla) ja juuri tähän päivään sopiva ensiapupaketti nalleja. Kiitos kaunis!

5. Paketti nro 2:

975379.jpg

SNY:ni - se universumin paras! - yllätti taas: kaunis kirje (voi kuinka joku nykyaikana jaksaakin miettiä sanoja ja asioita ja kirjoittaa niin kauniisti, melkein itkettää...), Fair Isle Knitting -kirja (eivät vanhat kuvat ja mustavalkoisuus haittaa yhtään, mallit itsessään saivat heti sormet syyhyämään - näistä saisi ihania kuvioita esim. lapasiin tai hanskoihin), suklaata (te näette kaikki harhoja - ei sitä ole vielä avattu...) ja todella kauniit sukat. Ei varmaan haittaa, jos siteeraan tähän sinun omia, niin osuvia sanojasi:"Sukan värityksestä tuli mieleeni myöhäissyksy: Aamuisin on jo pakkasta, mutta lunta ei ole. Maa on kuurassa ja puiden lehdet hohtavat eri värejä.... "ruscanat"!" Sukat istuvat jalkaan todella hyvin ja värien kaunis harmonia miellyttää minunkin silmääni. Kiitos minulta, ja kissat on silitetty ja he kiittelevät kehräämällä hellästi (vaikkakin kovaäänisesti)! Kiitos!

Voi, toivottavasti jonain kauniina päivänä voin tavata sinut ihan oikeasti.