Jee, hihat ovat valmiit. Enää vain kasaaminen ja langanpätkien päättely. Viime aikoina kasaaminen ei ole ollut niin vastenmielistä kuin normaalisti, mutta just nyt ei yhtään huvittaisi. Auttaisikohan viinilasillinen? Tosin ensin tekisi mieli kokeilla yhtä toista ideaa....Sitäpaitsi. Oikean etukappaleen etureuna ei ole siisti, se lörpöttää. En millään haluasi purkaa, ehkä saan sen siistittyä virkkaamalla. Toivottavasti.

Aamulla piti käydä koululla. Ehkä juuri näiden lukuisien henkilömuutoksien takia, mulla taitaa olla elämäni ensimmäinen koulunaloitusstressi. En saanut unta eilen illalla. Aina kylässä, vieraassa sängyssä eka yö on vaikea, mutta muuten saan yleensä nukuttua missä vain ja milloin vain. Ja nukun hyvin. Mutta ei eilen. Koulu pyöri mielessä, tosin sain pari hyvää ideaakin, jotka piti sitten aamulla käydä toteuttamassa. Ja siivosin koululla laatikkoni. Siis meidän opehuone remontoitiin pari vuotta sitten, ja meillä on melkein kaikilla oma työpiste. Jonne kertyy käsittämättömiä roju/paperivuoria....

EDIT klo 16.46: Blogissani on tasan yksi postaus, johon tulee joka vuorokausi yksi tai kaksi spammia. Ei siis paljoa, mutta ärsyttävää kuitenkin. Vuodatuksen keskustelufoorumissa neuvottiin tekemään seuraavasti. Kopioi koodinäkymässä ko. kirjoitus. Julkaise uudestaan. Päiväys voi olla se entinen (itse muutin kellonaikaa minuutilla). Tämä jotenkin muuttaa kirjoituksen osoitteen, joten ehkäpä se auttaa spammiin. En tiedä, mutta siis testaan. Halusin myös säilyttää teidän kommenttinne. Joten kopioin nekin. Jostain syystä en saanut kopioitua pelkästään kommentteja, vaan tuli koko hallinnan sivu. Joten siirsi kommentit (leikkaa-liimaa) windowsin muistioon ja talletin sinne. Siellä poistelin sitten ylimääräisen roinan (muotoilut) ja kopioin sitten tuon äskeisen kirjoituksen perään. Katsotaan jospas tämä systeemi toimisi.