941391.jpg

Jospas sentin tai kaksi vielä tekisi ja sitten erottelisi nuo hihasilmukat. Tosin pitänee tulostaa uusi ohje kun eräät ovat hävittäneet vanhan... Kiva tehdä näin! Kuvio ei erotu, mutta toimii yllättävän hyvin luonnossa. Pikkuhiljaa tekee myös mieli selailla ihania kirjoja, joissa on ehdotuksia reunoihin ja nappilistoihin.

Varmaankin viime päivien koettelemuksien vahvistama ja hevosen ruokahalun innoittamana Indy (ja Piki perässä) ovat keksineet vaikka mitä. Perjantai-iltana ne löysivät takanpäällisen. Sinne pääsee kätevästi telkkarin päältä ja siellä on oli kaikkea kivaa (kukkia, lankoja, puikkoja). Nyt tavarat on siirretty muualle, eli ihan tylsä paikka vaan. Tänään Indy hyppäsi ensimmäisen kerran tiskipöydälle.... Kissaturvallisen säilytystilan puutteeseen keksin ratkaisun: kesällähän kokosin ja puunsuojalla käsittelin ison metrin mittaisen puulaatikon terassille puutarhakamoja varten. Olen pohtinut sille talvisäilytyspaikkaa mutta nyt vasta keksin - tuon sisälle! Tai toin jo (ja putsasin). Nyt saan neuleet ja puikot (ne akuuteimmat keskeneräiset) lähelle talteen.

941390.jpg

Neulominen vain on välillä hankalaa. Jostain syystä erityisesti öisin ja näin iltaisin kun haluaisin neuloa, kateilla on kisa. Kumpi pääsee lähemmäksi minun sydäntäni makaamaan. Tässä kuvassa ollaan vielä tuolla vyötärötasolla, mutta hetkeä myöhemmin kivuttiin jo korkeammalle. Ja kamerasta loppuivat akut - ei päässyt vaihtamaan. Ja tee ja suklaa loppuivat - ei päässyt hakemaan lisää (tosin niihin asti ojentuminenkin aiheuttaa närkästyneitä maukaisuja).