757184.jpg

Vihdoinkin melkein hellepäivä ja minä kuvaan lapasia.... Mutta kun jostain ihan kummallisesta ja käsittämättömästä syystä on jo pitemmän aikaa tehnyt mieli neuloa lapasia.... Mallia ei ole, lankaa meni 61g, sopivat erinomaisesti omiin käsiin ja itselle nämä varmaan täytyy jättääkin, sillä tuo vihreä-harmaa "lanka" on ihan itte kahdesta hahtuvasäikeestä kehrätty. Marjapuurolanka taas on Snyni (keväisen) lahjoittamaa. Värit sopivat yhteen täydellisesti! Puikot 3mm bambut.

At last it's a hot day and I'm taking pics of mittens.... But for some weird and unexplainable reason I've been wanting to knit mittens for quite a while now.... No pattern, needed 61g of yarn, fit perfectly my own hands and I'll probably have to keep these myself because the grey-green "yarn" was spun by yours truly out of two strands of fleece (or is it roving wool?). The berry red yarn was given to me by my spring time Finnish Secret Pal. The colours go together like a horse and a carriage. Needles 3mm bamboos.

757185.jpg

Punainen lanka vaihtoi varsin tyylikkäästi sävyä kerän edetessä. Perfektionisti minussa tietysti kiukutteli ja mietti jo toisen lapasen purkamista ja peukalon tekemistä ensimmäiseen, mutta kun AINA olen tehnyt peukalot viimeisenä ja tuo perfektionisti minussa pitää tuhota. Ratkaisu: eriväriset peukalot. Joo, jos tarkkaan sihtaa kuvia, niin ei tuo minun "kehräämäni" ole niin tasaista kuin tuo toinen.... Mutta ylpeä olen silti :) Peukaloiden värit menivät sikäli oikein (seli-seli), että vasen on lälly (vaalean)punainen ja minun vasen käteni on se voimattomampi. Oikean peukalo vihreä-harmaa, josta ei lika paljoa erotu - oikea käteni on se tarmokas työrukkanen muutenkin.

The red yarn changed shade quite beautifully. The little perfectionist in me got angry and thought of frogging the second mitten and then knitting the first thumb, but I've ALWAYS knitted thumbs last and the perfectionist in me needs to be destroyed. The solution. different coloured thumbs. Yes, I you stare at the pictures long and carefully enough, you'll realize that the yarn spun by me isn't as even as the other one.... But I'm still proud :)