Varareksi: Viime vuoden tein Untiksella, nyt on käytössä Kurre7. Ongelmana on, että valinnat tehtiin vanhanaikaisesti ja niiden siirtäminen Kurreen ei onnistunut täydellisesti, eli olen joutunut tarkastamaan kaiken käsin, ja korjaamaan ja syöttämään tietoja tooooosi paljon. Mutta ekan jakson aion saada maanantaina suht valmiiksi.

MiniKIP. Kävelin Jkylän kirkkopuiston läpi sillä silmällä ympärilleni katsellen noin minuutin yli kaksitoista. Ei yhtään neulojaa. Ehdin Anttilaan etsimään reppua ("ei tähän aikaan vuodesta ole reppuvalikoimaa, tule elokuussa"), kun Neulova lehmä soitti, että missäs kaikki? No, menin takaisin ja tunnin verran KIPpailimme kahdestaan. Oli kiva istua viileässä varjossa ja jutella neuloen.

Jkylästä löytyi tänään käsittämättömän paljon kaikkea, mitä en oikeastaan olisi tarvinnut: kengät, kaksi puseroa (intianpuuvillainen ja narutoppi), pari hyvää engl.kielistä pokkaria (toista olin jo etsinytkin: The Thirteenth Tale), synttärilahja, kosmetiikkaa, reppu (lopulta), muistikortti, kameraan lisää akkuja, pihakukkia, jne, jne, jne. Unohdin totaalisesti ne Lundian hyllyt.... No, reissun jälkeen. Ja PikkuLinna on kiinni kesälauantaisin.... Eli en saanut kolmosen muovi- tai puukoukkua. Matkakäsityösuunnitelmat pitää tehdä uusiksi eli ihan pakko aloittaa pari uutta työtä huomenna :)

647272.jpg

Pikakäynti kotona (kassien purkua ja jalat hetkeksi ylös) ja matka jatkui kemuihin.