Opekokouksen täydellisesti uuvuttamana yritän saada jotenkin järkevää tekstiä aikaiseksi. Eli Regia Silk:iä hain Palarannasta. Siellä oli valkoista, luonnonvalkoista, vaaleanpunaista, vaaleansinistä ja tuota lehdessäkin ollutta väriä, miksi sitä nyt nimittäisi, hyvin vaalea persikka? Lisää värejä tilataan, jos ja kun näyttää siltä, että ihmiset innostuvat tästä uudesta langasta. En tiedä kauanko siellä tuota on, koska ainakin yksi kaverini haki eilen oman satsinsa... Ei ollut halpaa, eli 6,95, mutta kolme kerää riittää vauvan puseroon. Vyötteessä lukee (tätä kysyttiin kommenteissa), että 40 pesu koneessa, mutta "viiva alla", eli eikös se tarkoita, että ei linkousta? Rumpukuivaus alhaisella lämpötilalla, silitys yksi piste, 50g=200m. Itse mietin myös, minkä kokoinen pusero. Pientä ei ehdi kauaa käyttää, mutta kuulemma (asiantuntijat = äidit sanoivat), että pienille on tosi vähän mitään "erilaista". Eli päädyin kuitenkin tekemään pienen. Suloisen pehmeää lankaa.

Pau - ihan tosi? Voi kun olisi jotenkin voinut ihan tunnistaa toisensa. Elokuva oli tosiaan kiva ja ruoka hyvää, kotimatkakin sujui hyvin räntäsateesta huolimatta.

Oli opekokouksesta jotain hyötyäkin. Eli ensimmäinen säärystin on valmis. Kuva joskus myöhemmin, nyt en jaksa. Värit kuitenkin oikein "pirteät".... Ja "makkara"-taktiikkani näyttää toimivan ;)